2016-05-23 21:55:14
Φωτογραφία για Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ OTI... «Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΘΕΛΕΙ Ν'ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο ατζέντης του Νταβίντ Φουστέρ, Πάκο Ροσεγιό, ξεκαθαρίζει στο SDNA ότι ο Ισπανός μέσος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και θα μιλήσει με άλλους συλλόγους μόνο αν... ενημερωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά Το μέλλον του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό παραμένει στον... «αέρα». Ο 34χρονος Ισπανός βρίσκεται για έξι χρόνια στο Λιμάνι και έχει αποδείξει με την προσφορά του την αγάπη του για τον σύλλογο. Ωστόσο, τα πάντα παραμένουν ανοικτά, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του στους ερυθρόλευκους.

Ο ίδιος ο Φουστέρ πάντως εξακολουθεί και περιμένει τον Ολυμπιακό καθώς προτεραιότητά του είναι ακόμα η παραμονή του στην ομάδα. Αυτό κατέστησε σαφές στις δηλώσεις του ο ατζέντης του Ισπανού μέσου, Πάκο Ροσεγιό, ο οποίος έκανε «άνοιγμα» στον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως ο πελάτης του θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στους πρωταθλητές Ελλάδας.


«Ο Νταβίντ περιμένει ακόμα τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αν ο Ολυμπιακός μας καλέσει θα καθίσουμε και θα συζητήσουμε», υπογράμμισε ο Ροσεγιό, ο οποίος πρόσθεσε πως αν αυτό δεν συμβεί μέχρι τον Ιούνιο, τότε και μόνο θα κοιτάξει άλλες πιθανές προτάσεις που θα προκύψουν.

«Θα περιμένουμε τον Ολυμπιακό μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Από εκεί και μετά όπως είναι λογικό θα πρέπει να ψάξουμε άλλες επιλογές. Από τον Ιούνιο και μετά δηλαδή, αν δεν μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα συμβεί».

Αν τελικώς Ολυμπιακός και Φουστέρ δεν συνεχίσουν μαζί έπειτα από έξι χρόνια, τότε ο Ισπανός θα κοιτάξει με ενδιαφέρον οποιαδήποτε πρόταση είτε από την πατρίδα του είτε από το εξωτερικό. Στην Ελλάδα πάντως, όπως επισημαίνει ο Ροσεγιό, δεν υπάρχει άλλη ομάδα πέρα από τους ερυθρόλευκους.

«Αν ο Νταβίντ συνεχίσει στην Ελλάδα θα το κάνει μόνο στον Ολυμπιακό. Αν όχι, τότε θα ήμασταν ανοικτοί σε όλες τις επιλογές, είτε στην Ισπανία είτε σε άλλη χώρα του εξωτερικού», ανέφερε ο Ροσεγιό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ