2016-05-24 14:22:35
Φωτογραφία για ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 9... ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!  *VIDEOS*
To παιχνίδι των εντυπώσεων με φωνές που έκαναν τον κόσμο που βλέπει και γνωρίζει μπάσκετ να σκάσει από τα γέλια (όπως ο... Ντιλέινι για παράδειγμα) προσπάθησε να κερδίσει  ο Παναθηναϊκός μετά την... σβουρηχτή φάπα στο ΟΑΚΑ με το τρίποντο-ρουκέτα του Σπανούλη (δείτε το ξανά ΕΔΩ μέσα από την πράσινη εξέδρα)!

Έφτασαν στο σημείο να βγάλουν και ανακοινώσεις μάλιστα, τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός (δείτε την εδώ), όσο και -άκουσον άκουσον- ο... ερασιτέχνης Παναθηναϊκός (δείτε την εδώ) και να μιλήσουν για την... κατάφορη αδικία! Ποιοι; Aυτοί που έχουν πάρει πρωταθλήματα με την στάμπα των γκρι και τα... οπίσθια του Μπατίστ και τα φάουλ του Διαμαντίδη που δεν σφυρίχτηκαν ποτέ!

Επειδή όμως, καλή η κλάψα για να βρείτε δικαιολογία για τα πρόβατά σας, ας δούμε ένα πολύ πετυχημένο βίντεο που ετοίμασε ο "Γαύρος" για τα όσα σφύριξαν ή δεν σφύριξαν οι διαιτητές και ήταν υπέρ του Ολυμπιακού!

Αν μετράμε καλά, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει μέχρι και... 9 ενστάσεις! Τι λέτε και εσείς οι πράσινοι... γνώστες του μπάσκετ;;;

Y.Γ : Mετά το αρχικό... σκούξιμο, το δουλεύουν πολύ το πράγμα. ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Δείτε λοιπόν το βίντεο :  
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ