2016-05-24 17:52:10
Φωτογραφία για Δήμος Κηφισιάς: Με μεγάλη επιτυχία η τελική φάση του διασχολικού πρωταθλήματος “ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ”
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τελική φάση του διασχολικού πρωταθλήματος “ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ”, στο Ζηρίνειο Στάδιο, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 Ένα πρωτάθλημα που πλέον έχει γίνει θεσμός για την μαθητική κοινότητα της πόλης μας, αφού διοργανώνεται για 17η συνεχόμενη χρονιά από το Δήμο Κηφισιάς. Είναι ενδεικτικό να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος συμμετείχαν σε αυτό πάνω από 600 μαθητές και μαθήτριες.

Πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι από τα ίδια τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιζόμενα μπροστά στους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας. Στο τέλος νικητής ήταν μόνο ο Αθλητισμός μιας και η θέση που κατέκτησαν τα σχολεία δεν έχει καμία σημασία, αφού το μήνυμα των αγώνων είναι η αξία της συμμετοχής και του ‘ευ αγωνίζεσθαι’.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τόνισε την σπουδαιότητα του αθλητισμού στη ζωή τους.


Επίσης το παρόν έδωσαν ο κος Αχιλλέας Κουρέπης, υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κος Βαγγέλης Αυλήτης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι Διευθυντές/ ντριες του 1ου Δημοτικού σχολείου Κηφισιάς κα. Φαλιάγκα, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κος Κοθώνας, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κα. Ζωσιμάδου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κος Κορδονούρης καθώς και οι περισσότεροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής της διοργάνωσης είναι οι διευθυντές και ειδικά οι γυμναστές των σχολείων, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς συνεργάστηκαν άψογα με το Δήμο Κηφισιάς ο οποίος και τους ευχαριστεί θερμά.

Ο Δήμος ευχαριστεί επίσης θερμά την εταιρεία Coca- Cola 3E όπου για μία ακόμη χρονιά με τη χορηγία της είχε τεράστια συμβολή στην πραγματοποίηση των Δροσινείων.

Ραντεβού την επόμενη σχολική χρονιά και στα 18α ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ.
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ