2016-05-24 18:38:18
Φωτογραφία για Αθηνά Οικονομάκου και Όλγα Φαρμάκη: Ποια συνδύασε καλύτερα το πιο stylish τζιν της σεζόν;
Για ακόμα μία φορά εντοπίσαμε δύο επώνυμες που φόρεσαν το ίδιο κομμάτι. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για τις Αθηνά Οικονομάκου και Όλγα Φαρμάκη οι οποίες ντύθηκαν με ανοιξιάτικη... διάθεση επιλέγοντας ένα τζιν παντελόνι διακοσμημένο με κεντήματα και patches που είναι τάση φέτος, που μάλιστα φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Salt and Pepper Jeans.

H Αθηνά επέλεξε το εν λόγω παντελόνι και το συνδύασε με απλό μαύρο τοπ, oversized ζακέτα και λευκά sneakers. Την casual εμφάνισή της ολοκλήρωσε με φυσικό μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά.

Η Όλγα με τη σειρά της φόρεσε το ίδιο παντελόνι συνδυάζοντάς το με απλό, λευκό, κλασικό t-shirt και ψηλοτάκουνες γόβες Valentino σε κίτρινο χρώμα. Τα μαλλιά της ήταν επίσης ατημέλητα ενώ απέφυγε κάθε ίχνος υπερβολής και στο μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε «νικήτρια» μιας και οι δύο celebrities έκαναν από μία σωστή και μία λάθος επιλογή. Το t-shirt της Όλγας ταιριάζει πολύ περισσότερο με το συγκεκριμένο παντελόνι, από ότι η μπλούζα της ΑΘηνάς, όμως η Αθηνά επέλεξε τα σωστά παπούτσια, μιας και οι κίτρινες γόβες δημιουργούν ένα busy αποτέλεσμα στο look της Όλγας που θα προτιμούσαμε να μην υπάρχει. Η ουσία είναι όμως ότι και στις δύο ταιριάζει το εν λόγω τζιν και τα outfits τους μας άρεσαν πολύ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ