2016-05-24 22:40:41
Φωτογραφία για Συνάντηση Γ. Γενιιά με Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά
Χθες, Δευτέρα 23 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της βουλευτή Γεωργίας Γεννιά και του...  Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γεώργιου Γαβρίλη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τη βουλευτή αναφορικά με την εξέλιξη στην ανακατασκευή του Καπαγέρωφ, την αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ, σε συνεργασία και με τον Δήμο Πειραιά, τη συντήρηση και αναβάθμιση πληθώρας αθλητικών εγκαταστάσεων (κλειστό Σαλπέα, γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ, ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης Πορφύρα και Φοίνικα κ.α.). Παράλληλα, δήλωσε την πρόθεση του για άμεσες ενέργειες αναφορικά με εργασίες στο κλειστό κολυμβητήριο «Παπαστράτειο» και στο ανοικτό γήπεδο «Θεμιστόκλειο» μόλις ο Δήμος καταθέσει τις αναγκαίες μελέτες.

Περαιτέρω, συζήτησαν για το κυκλοφοριακό που απασχολεί τους Πειραιώτες και τους τρόπους αντιμετώπισης του. Και οι δύο συμφώνησαν ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά στην καθημερινότητα του Πειραιώτη και όχι μόνο. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γαβρίλης ενημέρωσε για το χρονικό πλάνο ολοκλήρωσης των εργασιών του Τραμ και του Μετρό που αναμένεται να συνδράμει στην επίλυση του.


Εν συνεχεία, συζητήθηκε το ζήτημα της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Πειραϊκής και η πρόσβαση των πολιτών στην θάλασσα. Ο κ. Γαβρίλης ενημέρωσε τη Γεωργία Γεννιά για τις ενέργειες της Αντιπεριφέρειας Πειραιά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος η βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Γαβρίλη για την ενημέρωση αλλά και για το έργο του στην περιφέρεια και δήλωσε παρούσα σε κάθε προσπάθεια που αφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Πειραιά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ