2016-05-25 09:42:44
Φωτογραφία για Νύφη έστειλε e-mail παραπόνων σε καλεσμένη γιατί δεν ικανοποιήθηκε απο το δώρο γάμου!
Ένα περίεργο παράπονο μιας νύφης, κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και όχι άδικο γιατί αφορά το ύψος του δώρου που δέχτηκε από μια παλιά της συνάδελφο Όπως γράφει η καλεσμένη στο γάμο, λίγες μέρες μετά το ευχάριστο γεγονός, άνοιξε το e-mail της και βρέθηκε προ εκπλήξεως. Η νύφη, της έγραψε για να της πει πόσο χαρούμενη ήταν που πήγε στο γάμο αλλά συνέχισε γνωστοποιώντας ότι οι καλεσμένοι ήταν γενναιόδωροι ενώ εκείνη όχι.

"Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως που η συμβολή σου δεν μοιάζει να ταιριάζει με τη θέρμη των ευχών σου στη μεγάλη μέρα. Δεδομένης της θέσης σου, αν θα ήθελες να στείλεις οτιδήποτε διορθωτικό θα το δεχόμασταν με ευχαρίστηση", έγραψε η νύφη στην έκπληκτη καλεσμένη η οποία τόλμησε να δώσει δώρο μια επιταγή 100 δολαρίων.

Όπως εξηγεί η καλεσμένη, πρόσφατα δέχτηκε μια κληρονομιά και μάλλον εκεί βασίζεται το "δεδομένης της θέσης σου". Ωστόσο, διευκρινίζει ότι με την νύφη ήταν απλά παλιά συνάδερφος. Ούτε κολλητή φίλη, ούτε συγγενής.

Η καλεσμένη γράφει, λοιπόν, στο mumset για να της πουν οι άλλοι τη γνώμη τους και φυσικά γίνεται viral. Όχι γιατί έκανε μικρό δώρο, αλλά προφανώς γιατί τέτοιο e-mail παραπόνων μάλλον δεν έχει ξανασταλεί!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ