2016-05-25 23:55:59
Φωτογραφία για Οι τελευταίες φήμες για το iPhone 7
Η επόμενη έκδοση του iPhone αναπτύσσεται και οι φήμες για την εμφάνιση και τις δυνατότητές του φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, μετά από την περσινή αναβάθμιση του iPhone 6s, είναι πιθανό ο γίγαντας της τεχνολογίας να αποκαλύψει μια εντελώς νέα σχεδίαση για το νέο iPhone 7. Αν και η νέα συσκευή είναι απίθανο να ανακοινωθεί πριν από το φθινόπωρο, αφθονία από φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αυτές περιλαμβάνουν προβλέψεις και σχόλια από τους αναλυτές, ενώ αρκετές φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τα δήθεν πρότυπα του κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, η Apple πρέπει να εργαστεί σκληρά για να συμβαδίσει με τα τηλέφωνα του ανταγωνισμού, δηλαδή τις Samsung και LG.

Οι νέες εικόνες που έχουν έρθει στην επιφάνεια φαίνεται πως εικονίζουν μία έκδοση του τηλεφώνου με μία εντελώς κενή πρόσοψη. Από τις φωτογραφίες προκύπτει ότι η Apple θα βάλει ένα «κρυφό» κουμπί στην οθόνη. Η ιστοσελίδα Apple Insider από την Κίνα αναφέρει ότι αυτές που κυκλοφορούν είναι οι επικρατέστερες εικόνες για το πώς θα μοιάζει η νέα συσκευή. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για υποδοχή ακουστικών στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Ωστόσο, τα εξωτερικά ηχεία στο κάτω μέρος μοιάζουν με αυτά προηγούμενων μοντέλων iPhone που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα.


Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης του iPhone 7 είναι είτε η πρώτη ή η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο παραδέχονται ότι τα σχέδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει αποκαλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό πώς θα είναι πραγματικά η συσκευή της Apple.

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι το iPhone 7 θα έχει πιο μεγάλη χωρητικότητα, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η κάμερα που θα μπορεί να λαμβάνει ακόμη πιο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον ένα ακόμη ενδεχόμενο είναι η νέα συσκευή να είναι αδιάβροχη χωρίς βέβαια όλα αυτά να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ