2016-05-26 11:07:06
Φωτογραφία για Λαμία: Δυο αδέρφια την έστηναν σε οδηγούς ταξί και...
Στα χέρια της αστυνομίας οι διαρρήκτες των ταξί και άλλων αυτοκινήτων στη Λαμία Πρόκειται για δυο αδέλφια ρομά, που διαμένουν στη νότια πλευρά της πόλης, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είχαν διαρρήξει πολλά ταξί και άλλα αυτοκίνητα στην πόλη της Λαμίας.

Χθες βράδυ όμως οι διαρρήκτες δεν στάθηκαν το ίδιο τυχεροί όπως τις προηγούμενες φορές.

Λίγο πριν τις 11:00΄ το βράδυ πήγαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο στο Παγκράτι, κοντά στην εκκλησιά των Αγίων Αποστόλων. Ο ιδιοκτήτης όμως τους κατάλαβε και βγήκε έξω από το σπίτι για να τους αποτρέψει. Τα δυο αδέλφια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης ενημερωσε την Άμεση Δράση (100) και αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Έγιναν αρκετές προσαγωγές μεταξύ των οποίων και 31χρονου, που όπως προέκυψε ήταν ένας από τα δυο αδέλφια. Τώρα οι αστυνομικοί αναζητούν και τον δεύτερο ηλικίας 34 ετών, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστωθεί σε πόσες διαρρήξεις εμπλέκονται.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Το θέμα είναι πόσες διαρρήξεις θα αποδειχθούν, γιατί αν είναι λίγες, με τους ωραίους νόμους που έχουμε σε λίγες ήμερες θα είναι πάλι έξω και θα συνεχίσουν να σπάνε και να κλέβουν αυτοκίνητα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ