2016-05-26 14:15:21
Φωτογραφία για Αυτό είναι το σπίτι που θα ζήσουν οι Ομπάμα όταν φύγουν από τον Λευκό Οίκο -Εκπληκτικός πύργος του 1928 [εικόνες]
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα νοίκιασαν ένα εντυπωσιακό σπίτι 761 τετραγωνικών μέτρων σε μία από τις πιο κομψές γειτονιές της Ουάσινγκτον.

Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο θα ζήσουν μετά την αποχώρηση του Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο (οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι τον προσεχή Νοέμβριο). Η κατοικία, αξίας 4,3 εκατ. δολαρίων, έχει άπλετο χώρο για χαλάρωση, διασκέδαση, αλλά και έναν υπέροχο κήπο.

Το Politico ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τη διεύθυνση του σπιτιού. Η οικία χτίστηκε το 1928, διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και ανήκει στον Τζο Λόκχαρτ, που ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπιλ Κλίντον.

Το ξύλο και το μάρμαρο κυριαρχούν στο σπίτι, ενώ η κουζίνα του είναι απλά εντυπωσιακή. Διαθέτει και κελάρι κρασιών.

Όπως σχολιάζει πάντως η Daily Mail, ο κύριος λόγος για τον οποία ξεχωρίζει το εν λόγω σπίτι είναι το σημείο στο οποίο βρίσκεται, μια και πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της χώρας.

Η οικογένεια που το ενοικιάζει, για τη φωτογράφιση του σπίτιού, άφησε τα παιχνίδια σε κοινή θέα. Επιπλέον οι οικία διαθέτει ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο, που κάνει το σπίτι πιο ζεστό.

Πηγή φωτό: Daily Mail

Πηγή:  iefimerida.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ