2016-05-26 14:33:11
Φωτογραφία για Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου: Την πέταξε από τις σκάλες ο δολοφόνος
Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου. 

Το πόρισμα σοκ αναφέρει 22 εκατοστά κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα, σπασμένα πλευρά εκατέρωθεν και κάταγμα στην κλείδα. Όμως η φρίκη δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δράστης την χτύπησε για να την ακινητοποιήσει και στην συνέχεια την έριξε από τις σκάλες.

Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 69χρονης δεν μπορεί να διαπιστωθεί βιασμός. Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με βγαλμένο το εσώρουχο, οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι το ανθρωπόμορφο κτήνος ενδεχομένως την βίαζε ενώ ψυχορραγούσε!

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάνω από πολυκαταστήματα και διαμερίσματα στο Μαρούσι. Αυτό το υπόγειο σχεδόν δεν χρησιμοποιείται και δεν είναι ιδιοκτησία του σούπερ μάρκετ. Είναι όπως λένε και κάτοικοι της περιοχής πολύ σκοτεινό και το αποφεύγουν!


Το συγκεκριμένο τρίτο υπόγειο επικοινωνεί με ξενοίκιαστα διαμερίσματα που είναι στους πάνω ορόφους. Η επικοινωνία με το δεύτερο πάρκινγκ όπου βρέθηκε και το αυτοκίνητο της γυναίκας, είναι από μια πόρτα σε τυφλό σημείο η οποία όμως είναι φρακαρισμένη από μπάζα και από μια δεύτερη πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης γνωρίζει καλά τον χώρο και σκοπίμως την οδήγησε εκεί.

Ο δράκος του Αμαρουσίου πίσω από το φρικτό έγκλημα;

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν από την πρώτη στιγμή να εμπλέκεται στην υπόθεση ο 30χρονος επονομαζόμενος και "Δράκος του Αμαρουσίου". Θεωρείται μεγάλη σύμπτωση στην περιοχη δράσης του να έχει συμβεί κάτι τέτοιο Μάλιστα έχουν πάρει και γενετικό υλικό από τον 30χρονο για να μπορέσουν να κάνουν τις απαραίτητες έρευνες.

Το σκοτεινό τρίτο υπόγειο

Το σκοτεινό τρίτο υπόγειο όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της εξαφάνισης της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου είναι σήμερα κλειστό για λόγους συντήρησης όπως αναγράφεται απέξω. Όμως προφανώς θεωρείται τόπος εγκλήματος. Και είναι πολλά τα ερωτήματα για το μέρος που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα αλλά και γιατί το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε εγκαταλειφθεί σε άλλο επίπεδο του πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ αλλά και ίσως και να είχε μετακινηθεί...

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να μην είχε κάνει αγορές εκείνες τις ημέρες στα καταστήματα που είναι πάνω από το πάρκινγκ η άτυχη γυναίκα.

Μια γυναίκα κάτοικος της γειτονιάς της 69χρονης λέει ότι την είδε πιθανότατα 2 ημέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής της, δηλαδή στις 23 Απριλίου σε έναν γνωστό φούρνο. «Φορούσε μαύρη μπλούζα και ήταν σκεπτική», δήλωσε στo newsit.gr. Είπε ακόμα ότι την γνώριζε χρόνια και πως ήταν πολύ καλός άνθρωπος».
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ