2016-05-26 16:34:59
Φωτογραφία για Πέρασαν για τέχνη ένα ζευγάρι γυαλιά!
Μπορεί ένα ζευγάρι γυαλιά να αποτελέσει έκθεμα σε μουσείο μεταμοντέρνης τέχνης; Ένας 17χρονος φαρσέρ το επιχείρησε και οι επισκέπτες του Μουσείου στο Σαν Φρανσίσκο την πάτησαν 

Τη θεωρία πως οι άνθρωποι σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης θα κοίταζαν οποιοδήποτε αντικείμενο βρισκόταν στο χώρο, θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιο είδος τέχνης, βάλθηκε να επιβεβαιώσει ένας έφηβος στο Σαν Φρανσίσκο και όπως φαίνεται τα κατάφερε με το αποτέλεσμα να προκαλεί γέλιο και να "ρίχνει" το twitter.

Ο φαρσέρ άφησε στο πάτωμα του Μουσείου μοντέρνας τέχνης του Σαν Φρανσίσκο, ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας και έπειτα απομακρύνθηκε. Σύντομα, οι επισκέπτες του μουσείου άρχισαν να μαζεύονται γύρω από το υποτιθέμενο έκθεμα ενώ ορισμένοι από αυτούς άρχισαν να βγάζουν και φωτογραφίες!

Ο νεαρός που στο παρελθόν έχει επαναλάβει το 'πείραμα' χρησιμοποιώντας ένα καπέλο και ένα κάδο απορριμμάτων ανέβασε στο twitter τις φωτογραφίες με τους επισκέπτες να κοιτάζουν τα γυαλιά και μέσα σε λίγη ώρα 45.000 χρήστες είχαν κάνει και από ένα ειρωνικό σχόλιο!


Ο ίδιος πάντως έσπευσε να σχολιάσει με θετικό τρόπο "Συμφωνώ ότι η σύγχρονη τέχνη μπορεί να είναι αστεία μερικές φορές, αλλά η τέχνη είναι ο τρόπος για να εκφράσουμε τη δική μας δημιουργικότητα. Κάποιοι μπορεί να το ερμηνεύσετε ως αστείο, και ορισμένοι μπορεί να βρείτε μεγάλη πνευματική σημασία σ' αυτό. Στο τέλος της ημέρας εγώ το βλέπω ως ευχαρίστηση για τους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους και τα ευφάνταστα μυαλά"

Πηγή: Independent
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ