2016-05-26 20:56:12
Φωτογραφία για «Πράξεις Ποιότητας» στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
Αθήνα, Μάιος 2016 – Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας», υποστήριξε το φετινό πρόγραμμα Ημέρες Ποιότητας που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Ολικής Ποιότητας, του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, με την υλοποίηση 2ήμερου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, με θέμα «Basic Auditing Principles for Management Systems developed in accordance with the ISO 9001:2015 Standard».

Εισηγήτρια του διήμερου σεμιναρίου ήταν η Μαρία Πιτσίκα, Development Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με κεντρικό θεματικό άξονα τη δομή του Προτύπου ISO 9001:2015 και τις τεχνικές επιθεώρησης ενώ αναλύθηκαν επίσης θέματα εφαρμογής των νέων απαιτήσεων του  ISO 9001:2015.

 Η κ. Μαρία Πιτσίκα παρουσίασε επίσης τη νέα έκδοση του ISO 9001:2015 στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Ημερών Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πειραιά, παρουσία διεθνών ομιλητών, επιχειρηματιών & μεταπτυχιακών φοιτητών
. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 17 Μαΐου, συμμετείχαν διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Minho της Πορτογαλίας, Paulo Sampaio.

Οι «Ημέρες Ποιότητας» αποτελούν μια πρωτοβουλία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA TQM International του Πανεπιστημίου Πειραιώς με στόχο την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας για τις εξελίξεις και τις προοπτικές της Ποιότητας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στον τομέα της Ποιότητας, βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση μεθόδων υποστήριξης των φοιτητών του κλάδου ως αυριανών επαγγελματιών του χώρου. Σε αυτό το πλαίσιο, προσφέρει στήριξη στα Ελληνικά Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καθώς και στα εξειδικευμένα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Making Our World Safer

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα 29 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα έχει ενσωματώσει στην εταιρική στρατηγική της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, βασιζόμενη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης για την κοινωνική ανταπόκριση και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Πράξεις Ποιότητας» που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια υποστηρίζει τις προσπάθειες που προάγουν την Ποιότητα στην Παιδεία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ