2016-05-27 00:01:58
Φωτογραφία για Παρέμβαση για την αποκατάσταση οδοστρωμάτων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, με αντικείμενο το έργο... «Ανακατασκευή Μπετόδρομων Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας», συνολικού προϋπολογισμού 199.782 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός του έργου είναι η εξασφάλιση της ασφαλούς και ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων σε δρόμους που έχουν μεγάλη κλίση. Αφορά δε την εκτέλεση των αναγκαίων εργασιών για τη συμπλήρωση και αποκατάσταση από οπλισμένο σκυρόδεμα υφιστάμενων οδών του Δήμου, με στόχο την ασφάλεια των οδοστρωμάτων. Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένα τμήματα των παρακάτω οδών: Γαλιλαίου, Ηρώων, Κάσου, Λέσβου, Σύρου, Περιάνδρου, Πολυλά, Πολυκράτους, Πολυζωΐδη, Πλαπούτα, Εμμανουήλ Μπενάκη, Βαλτετσίου, Μαραθωνομάχων, Τριπόλεως.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ