2016-05-27 13:37:28
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΣΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ... ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Ο Ματ Λοτζέσκι αναφέρθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα σημεία-κλειδιά της νίκης επί των "πράσινων", παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο αλλά... ο ηγέτης Σπανούλης εμφανίστηκε όταν οι ερυθρόλευκοι\ τον είχαν ανάγκη.

Αναλυτικά ο Λοτζέσκι είπε:

“Έπαιξαν πολύ σκληρά. Οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν κοντά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι. Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά στο τέλος βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλή άμυνα στην τελευταία περίοδο και βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε.”

Για το σημείο-κλειδί που έφερε την ανατροπή: “Τα μεγάλα σουτ. Μοιάζαμε πολύ νευρικοί αλλά ο Παπαπέτρου έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο και στη συνέχεια ο Σπανούλης “έκλεισε” το παιχνίδι για εμάς. Είναι ο ηγέτης μας και εμφανίστηκε όταν τον χρειαστήκαμε.”

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ: “Αυτό δεν το ξέρω. Πρέπει να πάμε να παίξουμε καλά, να πολεμήσουμε, κάθε παιχνίδι είναι πολύ κλειστό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πάμε με στόχο να κερδίσουμε.”

Για την ενέργεια που πρέπει να δείξουν οι ερυθρόλευκοι: Νομίζω πως εκτός έδρας πρέπει να δείξεις ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Απέναντι στους οπαδούς τους, δεν θα είναι εύκολο σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα από αυτά που κάναμε σήμερα.”
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ