2016-05-27 17:50:41
Φωτογραφία για Έφτασε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Ρωσίας - Live
Υπό τους ήχους του Εθνικού Ύμνου της Ρωσίας και της Ελλάδας υποδέχτηκε τον Βλαντιμίρ πούτιν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ παρόντες είναι οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Σεργκέι Λαβρόφ.

"Με εξαιρετική χαρά σας υποδέχομαι στην προεδρία της Δημοκρατίας", είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος και συνέχισε: "Η επίσκεψη σας στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρια για όλη την Ευρώπη...".

"Η ορθοδοξία μπορεί να εμπνεύσει τους ηγέτες" είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Πούτιν στο Άγιο Όρος.

"Η επίσκεψή σας είναι η κορύφωση της ειλικρινούς φιλίας των λαών μας", είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Προσγειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τη συνοδεία 7 υπουργών, όπου τον υποδέχτηκε ο Πάνος Καμμένος.

Μόνος του από την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους κατέβηκε ο Πούτιν, φορώντας μαύρο κοστούμι και καφέ γραβάτα.

Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος της Ρωσίας αναχώρησε με προορισμό το Προεδρικό Μέγαρο.

Τρία μαχητικά F-16 τον συνόδευσαν στην πτήση του προς την Αθήνα.

Λίγο πριν την άφιξη του Ρώσου Προέδρου στην Ελλάδα, μέλη της προσωπικής του φρουράς έκαναν συνεχείς ελέγχους στους χώρους του αεροδρομίου.

onalert

newsit

news247

Δείτε επίσης:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ