2016-05-27 20:10:21
Φωτογραφία για Ο Ρέμος μιλάει για τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως μετανάστης στη Γερμανία
Στα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως μετανάστης στην Γερμανία, αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

«Όταν είσαι μετανάστης, με ένα τρόπο, δεν ανήκεις πουθενά, ούτε στη χώρα καταγωγής σου, ούτε στη χώρα διαμονής σου», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Down Town Κύπρου.

Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπου σχολιάζεται με ευφάνταστα επίθετα το γεγονός πως κάποιοι (και πολλοί συνάδελφοί του) είναι πρόσφυγες και μετανάστες. «Για μένα είναι άνθρωποι. Αυτό μόνο» σχολίασε ο καλλιτέχνης.

Στην ερώτηση, σχετικά με το τι θυμάται από τα χρόνια που ζούσε ο ίδιος στη Γερμανία ως μετανάστης, απάντησε «Η μητέρα μου δούλευε πολύ και σκληρά, αυτό δεν το ξεχνώ. Όταν είσαι μετανάστης, με ένα τρόπο, δεν ανήκεις πουθενά, ούτε στη χώρα καταγωγής σου, ούτε στη χώρα διαμονής σου. Αυτό που λέει το τραγούδι «Στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος», αυτό ακριβώς»

Γενικά, δεν είσαι από τους ανθρώπους εκείνους που μεγάλωσαν στα πούπουλα έχοντας τα πάντα λυμένα στη ζωή τους. Αυτό πόσο σε βοήθησε ως χαρακτήρα στην πορεία; «Έμαθα να παλεύω, να δουλεύω για να πάω μπροστά. Σαφώς χρειάζεται και η τύχη, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία. Χρειάζεται πολλή δουλειά, σύστημα, κούραση, αγώνας για να κερδίσεις πράγματα στη ζωή και να τα κρατήσεις».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ