2016-05-28 09:34:23
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ Η Ν.Δ. ΜΕ 25,5% ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Πρώτη με ποσοστό 25,5% στην πρόθεση ψήφου έρχεται η Νέα Δημοκρατία έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ σε του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, ενώ εκτός Βουλής σύμφωνα με τη δημοσκόπηση μένουν ΑΝ.ΕΛ. και ''Το Ποτάμι'', που συγκεντρώνουν αμφότερα 2%. Τέταρτο έρχεται το ΚΚΕ με 5,5% και ακολουθούν Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,5% και Ένωση Κεντρώων με 4%. Εκτός Βουλής φαίνεται σύμφωνα με τη δημοσκόπηση να μένει η νεοϊδρυθείσα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου που θα ψήφιζε το 2,5%, συγκεντρώνοντας πάντως ποσοστό μεγαλύτερο από ΑΝ.ΕΛ. και ''Ποτάμι''.

Περισσότεροι από τους μισούς (54%) προβλέπουν πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. Σε ό,τι αφορά την πορεία της χώρας, το 80,5% των Ελλήνων πιστεύει πως τα πράγματα κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση και ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να βγάλει την χώρα από το μνημόνιο ακόμη κι αν εξαντλήσει την τετραετία.


Δεν υπάρχουν μάγκες πια τους...πάτησε το τραίνο!Σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, το ίδιο κλίμα επικρατεί και στην δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού 7 στους 10 ψηφοφόρους της αριστερής παράταξης δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση που εξέλεξαν. Ωστόσο το 44% προτιμά η συγκυβέρνηση να ολοκληρώσει την τετραετία ενώ, στον αντίποδα, το 41% επιθυμεί την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. 

Για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί πως οι διαβουλεύσεις καθυστέρησαν με αρνητικές επιπτώσεις για την χώρα και το 41% εκτιμά ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο τελευταίο Eurogroup είναι αρνητικές για την Ελλάδα.

Απαισιοδοξία επικρατεί και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αφού το 74% προβλέπει ότι η κατάσταση των νοικοκυριών θα χειροτερεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες. 

Ο Πατήρ, ο Υιός και το...Άγιο Πνεύμα!''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ