2016-05-28 13:14:13
Φωτογραφία για Το 1ο Τουρνουά Γκολφ “Crete Pro-Am 2016” είναι πλέον γεγονός στη Χερσόνησο [video]
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια του 1ου Τουρνουά Γκολφ “Crete Pro-Am 2016” στο Club House των Κρητικών Γκολφ στη Χερσόνησο, από τον Θεόδωρο Βασιλάκη, πρόεδρο της εταιρίας Κρητικά Γκολφ Α.Ε.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερης σημασίας διοργάνωσης για τον κρητικό τουρισμό και την επίτευξη του στόχου που αφορά στην προσέλκυση επισκεπτών στην Κρήτη με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο κ. Βασιλάκης, στόχος τους είναι οι νέες εγκαταστάσεις του Γκολφ Χερσονήσου να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός νέου τουριστικού προιόντος στην Κρήτη, που θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί προς όφελος της τουριστικής αγοράς του νησιού, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλάκη, μετά την εξαγορά του μεγάλου πακέτου μετοχών της εταιρείας Γκολφ από τον όμιλο των εταιρειών του τον Ιούλιο του 2014 έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη μία σειρά από σημαντικών επενδυτικών ενεργειών.


Τέλος ο Πρόεδρος της εταιρείας Κρητικών Γκολφ Α.Ε. Ανέφερε, ότι είναι ιδιαίτερα υπερήφανος και για την Ακαδημία παιδιών που λειτουργεί, απαριθμώντας μέχρι τώρα 20 παιδιά, τα οποία έχουν αποσπάσει ήδη σημαντικές διακρίσεις.

Με την καθιέρωση του “Crete Pro-Am”, η Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά είναι πεπεισμένη ότι το “The Crete Golf Club” θα συμβάλλει δυναμικά στην ενίσχυση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης και ταυτόχρονα στην εξέλιξη και εδραίωση ενός διεθνούς κύρους αθλητικού γεγονότος που θα προσελκύσει υψηλού εισοδήματος και επιπέδου τουρισμό.

Όπως επισήμανε ο ίδιος ο κ. Βασιλάκης, στη διάρκεια των εγκαινίων το σπορ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διαδοθεί στην Κρήτη, δεδομένου ότι μπορεί να διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στο τουριστικό προϊόν του νησιού, συμβάλλοντας στην ποιοτική ανάπτυξή του αλλά και στην πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Όπως σημείωσε με έμφαση, τα Κρητικά Γκολφ αποτελούν «υποδομή για τον κρητικό τουρισμό».

Λίγα λόγια για το “The Crete Golf Club”

To The Crete Golf Club στη Χερσόνησο, αποτελεί το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Κρήτη. Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Bob Hunt και βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που περιβάλλεται από το φυσικό κάλλος των βουνών.

Πλήρως ανακαινισμένο, ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2015 και φιλο-δοξεί να γίνει ο προορισμός κάθε παίκτη.

Βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών από την πόλη του Ηρακλείου και 15 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης − πύλη της Κρήτης από δεκάδες ευρωπαϊκούς προορισμούς µέσω απε-υθείας πτήσεων − ενώ απέχει µόλις 5 λεπτά από τις παραλίες και τα resorts της Χερσονήσου.

Το γήπεδο βρίσκεται σε ένα μοναδικής ομορφιάς μεσογειακό τοπίο, με απαράμιλλη θέα στα βουνά του Λασιθίου και στη χαρακτηριστική κρητική ύπαιθρο. Το ήπιο κλίμα προσφέρεται για γκολφ σχεδόν όλες τις ημέρες του χρόνου. Ο καιρικές συνθήκες υπόσχονται ένα ευχάριστο παιχνίδι τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες, χάρη στη δροσερή θαλασσινή αύρα, όσο και το χει-μώνα, την άνοιξη και το φθινόπωρο, οπότε και οι συνθήκες για γκολφ στο νησί είναι οι κα-ταλληλότερες.

Πλήρως ανακαινισμένες είναι και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις, όπως το Club House –με εστια-τόριο που σερβίρει επιλεγμένα πιάτα της διεθνώς φημισμένης κρητικής κουζίνας καθώς και κατάλληλα εξοπλισμένο κατάστημα ειδών γκολφ (Pro Shop) – και οι προπονητικές εγκαταστάσεις, εναρμονισμένες µε τα πλέον σύγχρονα πρότυπα.

Η Aκαδημία παρέχει μαθήματα γκολφ σε αρχάριους αλλά και προχωρημένους γκόλφερ, με πιστοποιημένους προπονητές του γκολφ (PGA professionals).
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ