2012-05-14 22:45:16
Φωτογραφία για Έσβησαν¨ από την Αυγή σημαία που δεν ήθελαν να βλέπουν!
Την τεχνική του ρετουσάρισματος φαίνεται πως επιστράτευσαν οι υπεύθυνοι της εφημερίδας «Αυγή» την προηγούμενη Δευτέρα, την επομένη των εκλογών, για να «σβήσουν» από μια φωτογραφία μια ανεπιθύμητη (;) λέξη. Ποια ήταν η λέξη αυτή; ΚΟΕ Όπως δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής» της προηγούμενης Δευτέρας εμφανίζεται φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα να πανηγυρίζει μπροστά στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια. Πίσω από τον κ. Τσίπρα ανεμίζει μια κατακόκκινη σημαία. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Στην αρχική φωτογραφία, όμως, που δημοσιεύει επίσης ο Μικροπολιτικός (δείτε τη φωτό αριστερά), στην εν λόγω σημαία υπάρχουν τα αρχικά της ΚΟΕ, της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας, μιας από τις 12 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το γνωστό σφυροδρέπανο.

Για λόγους που έχουν πιθανώς να κάνουν με τις πολιτικές διαφορές και τους συσχετισμούς δυνάμεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ (αν είναι φυσικά πραγματική η αριστερή φωτογραφία), η διεύθυνση της «Αυγής» που πρόσκειται στον Συνασπισμό (της μεγαλύτερης εκ των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ) θεώρησε καλό να «σβήσει» ολοσχερώς τα αρχικά και το σύμβολο της ΚΟΕ, χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας όπως το Photoshop...
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ