2016-05-29 19:09:52
Φωτογραφία για Λαμία: Γερό μπαμ στην είσοδο της πόλης με τέσσερις τραυματίες [photos]
Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τη 1:00΄ το μεσημέρι στα φανάρια της ΔΕΗ, στην είσοδο της Λαμίας Τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα 4 άτομα να διακομιστούν στο νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Το τροχαίο έγινε όταν ένα αυτοκίνητο Skoda Fabia που κινούταν από Αθήνα προς Λαμία, στο οποίο επέβαιναν δυο νεαρές γυναίκες με ένα μικρό κοριτσάκι, στα φανάρια επιχείρησε να στρίψει αριστερά για τη Λαμία.

Από το απέναντι ρεύμα κινούταν από Ξηριώτισσα προς Αθήνα ένα ασημί Passat, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά. Το ασημί Passat ακολουθούσε ένα ακόμα αυτοκίνητο, μάρκας Toyota, με οδηγό το προπονητή Κώστα Ζαχαρόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έπεσε και αυτός πάνω στα δυο τρακαρισμένα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας οι δυο κοπέλες και το κοριτσάκι, που επέβαιναν στο Skoda Fabia, καθώς επίσης και η συνοδηγός από το ασημί Passat.

Η τροχαία Λαμίας έρευνα τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, ωστόσο οι δυο οδηγοί που κινούταν από Ξηριώτισσα προς Αθήνα ισχυρίζονται ότι είχαν πράσινο σηματοδότη.

Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ