2016-05-29 20:28:54
Φωτογραφία για Υγιή μαλλιά σε 3 βήματα
Μεγάλο βάσανο τα μαλλιά. Κάποιες φορές είναι ξηρά, άλλες κατεστραμμένα και κάποτε φαίνονται θαμπά. Θέλεις να βελτιώσεις την υγεία των μαλλιών σου και δεν ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις; Έχεις δοκιμάσει πολλές μάσκες μαλλιών, άπειρα σαμπουάν και ό,τι προϊόν σου έχουν προσφέρει στα κομμωτήρια που πας. Τίποτα. Κάθε φορά που πας για κούρεμα, τρελαίνεις τους κομμωτές με ερωτήσεις μπας και καταλάβεις ποιο είναι το μυστικό. Βλέπεις μια μικρή διαφορά, αλλά θες κάτι πιο αποτελεσματικό.

Χρειάζεσαι μια σωστή θεραπεία που να τα έχει όλα. Να μειώνει την τριχόπτωση, να δημιουργεί πιο πυκνή όψη μαλλιών, να απομακρύνει το περιττό σμήγμα από το δέρμα της κεφαλής. Όλα αυτά ναι. Τι νομίζεις; Πως με ένα καλό σαμπουάν και ένα λαδάκι μαλλιών, έχεις ξεμπερδέψει;΄Όχι. Χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση. Όπως προστατεύεις το δέρμα σου και το πρόσωπο σου έτσι και τα μαλλιά.


Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, θα χρησιμοποιήσεις αυτό που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Μερικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου θα σε βοηθήσουν αρκετά.

Τα λεπτά μαλλιά είναι λαμπερά, απαλά, αλλά πολλές φορές χωρίς όγκο ,είναι πιο εύκολο να καταστραφούν από τα αλλά και συνήθως η μεγαλύτερη δυσκολία τους είναι στο να μπορέσουν να κρατήσουν ένα χτένισμα.

Τα χοντρά μαλλιά είναι σκληρά, βαριά, άγρια και δυνατά. Τις περισσότερες φορές δε λαδώνουν εύκολα ακόμα κι αν κάνεις μέρες να τα λούσεις. Τα μαλλιά με χοντρή τρίχα δύσκολα μπορείς να τα τιθασεύσεις. Ειδικά, αν πετύχεις ένα κακό στέγνωμα, μπορεί να χρειαστεί να ξαναλουστείς.

Αφού τώρα γνωρίζεις τα βασικά, εμείς σου βρήκαμε τις καλύτερες θεραπείες ανάλογα με τον τύπο μαλλιών που έχεις.

Λεπτή τρίχα χωρίς βαφή

Πρέπει να κάνεις κάτι για να δυναμώσουν και να δείξουν πιο πλούσια. Η λεπτή τρίχα έχει την τάση να δείχνει το κεφάλι ''άδειο'' ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι πολλά. Υπάρχουν σημεία που πρέπει να σταθείς.

-Δεν πρέπει να τα λούζεις καθημερινά.

-Μεγάλη προσοχή με το σεσουάρ και τη θερμότητα. Καίγονται πολύ πιο εύκολα.

-Να καθαρίζεις συχνά τις άκρες.

Θες να ενισχύσεις την υφή των μαλλιών σου και να αναζωογονήσεις το δέρμα της κεφαλής σου; Μπορείς. Το θα δώσει ένα λαμπερό look στα μαλλιά σου και θα τα προστατεύει από το σπάσιμο. Περιέχει καθαριστικό σαμπουάν που χαρίζει όγκο, ελαφριά μαλακτική κρέμα και θεραπεία δέρματος κεφαλής και μαλλιών. Για να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα το είναι αυτό που ψάχνεις. Σπρέι που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τη φθορά και το σπάσιμο, χαρίζοντας τους λάμψη και υγιή όψη.

Λεπτή τρίχα, βαμμένα μαλλιά

Από τότε που τα έχεις βάψει, δεν τα έχεις δει μια μέρα να λάμπουν. Καλά, ίσως την πρώτη. Μετά τίποτα. Δεν μπορείς να τα χτενίσεις, είναι μπλεγμένα και αφυδατωμένα.

-Να αποφεύγεις την υψηλή θερμοκρασία.

-Μην αμελείς την ενυδατική κρέμα.

-Προτίμησε να τα στεγνώσεις φυσικά με μία πετσέτα.

-Χτένισε τα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

Αν βάφεις τα μαλλιά σου είτε πρόσφατα, είτε εδώ και χρόνια, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε το ή της Nioxin. Θα σου προσφέρει λάμψη και θα εξισορροπήσει τα επίπεδα υγρασίας των βαμμένων μαλλιών. Τέρμα οι κατεστραμμένες άκρες και τα θαμπά μαλλιά. της Nioxin χωρίς ξέβγαλμα που αναζωογονεί την υφή των μαλλιών, χαρίζοντας τους απαλότητα, ελαστικότητα και φυσική κίνηση.

Χοντρή τρίχα, είτε βαμμένα είτε όχι

Τα χοντρά μαλλιά χρειάζονται τακτικά μια μάσκα μαλλιών για να είναι απαλά και λαμπερά. Αν διαθέτεις αυτού του είδους την τρίχα είσαι από τις πιο τυχερές καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς και πάρα πολύ. Μικρά μυστικά που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα:

-Χτένιζε τα με προσοχή για να μην σπάσουν.

-Μη λούζεσαι συνέχεια. 1-2 φορές την εβδομάδα αρκούν.

-Μην ξεχνάς την ενυδάτωση.

-Άφησέ τα να μακρύνουν. Έτσι θα φριζάρουν λιγότερο λόγω του βάρους.

Όταν έχεις χοντρή τρίχα θες προϊόντα που να τα βοηθούν να είναι πιο ισχυρά. Πρέπει να διατηρήσεις την δύναμη τους με το κατάλληλο πακέτο θεραπείας μαλλιών. Και αυτό είναι το και . Θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και πιο ενυδατωμένα. To προϊόν που χρειάζεσαι είναι το κατά του φριζαρίσματος που προσφέρει κράτημα, δίνει σχήμα και μεταμορφώνει το στυλ των μαλλιών και την υφή τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ