2016-05-30 16:50:15
Φωτογραφία για Λαμία: Προφυλακίστηκαν τα δυο αδέλφια που είχαν ρημάξει ταξί και αυτοκίνητα!
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι διαρρήκτες των ταξί στη Λαμία Είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων Ο λόγος για δυο αδέλφια ρομά, ηλικίας 34 και 31 ετών, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ταξιτζήδων, αφού πολλά από τα αυτοκίνητα που διέρρηξαν ήταν ταξί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άνοιγαν και άλλα όταν έβρισκαν την ευκαιρία.

Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 19 περιπτώσεις κλοπών ή απόπειρας κλοπών και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης με βαριές κατηγορίας για διακεκριμένες κλοπές.

Τελικά μετά από την απολογία τους σε Εισαγγελέα και Ανακριτή το απόγευμα του Σαββάτου κρίθηκαν προφυλακιστέοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Πως δρούσαν

Τα δυο αδέλφια έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Χτυπούσαν νύχτα και κυρίως δρούσαν στη νότια πλευρά της πόλης, όπου και διέμεναν. Με κατσαβίδι, σφυρί, ή άλλο αντικείμενο, έσπαγαν συνήθως το φινιστρίνι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έψαχναν το ντουλαπάκι για χρήματα ή έπαιρναν ότι άλλο έβρισκαν.


(Στην επόμενη φώτο βλέπετε ταξί που χτύπησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης)

Πως τους έπιασαν

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όμως η "δουλειά" για τα δυο αδέλφια στράβωσε. Πήγαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο στο Παγκράτι, κοντά στην εκκλησιά των Αγίων Αποστόλων. Ο ιδιοκτήτης τους κατάλαβε και βγήκε έξω από το σπίτι για να τους αποτρέψει. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν αμέσως κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δυο, λίγη ώρα αργότερα, ενώ την επόμενη ημέρα πέρασαν χειροπέδες και στον άλλο.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ