2016-05-31 00:52:47
Φωτογραφία για Στην παγκόσμια ελίτ διασωστών το ΕΚΑΒ Κρήτης
Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με τους χρόνους να είναι ασφυκτικοί η αποστολή κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο Με τον καλύτερο τρόπο το ΕΚΑΒ Κρήτης εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό διασωστών που γίνεται κάθε χρόνο στην Τσεχία με την συμμετοχή πολλών χωρών, από την Ιαπωνία μέχρι τον Καναδά. Τα μέλη της κρητικής αποστολής κατέκτησαν την τρίτη θέση στον κορυφαίο διαγωνισμό rallye Rejviz.

Μία σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει ότι παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ διαθέτουν υψηλό επαγγελματισμό και άριστη εκπαίδευση. Το ΕΚΑΒ Κρήτης συμμετείχε στον διαγωνισμό με δύο τετραμελή πληρώματα, στις κατηγορίες physician και  paramedic αντίστοιχα.

Την ομάδα ems Crete αποτελούσαν ο γιατρός Κωνσταντίνος Στόκκος και οι  διασώστες Στέφανος Τζανακάκης, Φανή Ζυγούρη, Φίλιππος Χαραμής, Μανόλης Ροκαδάκης, Αντώνης Κουγιουμουτζής, Μιχάλης Μαρκάκης και Γιώργος Νιργιανάκης.


Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με τους χρόνους να είναι ασφυκτικοί η Ελληνική αποστολή κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο. Πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες, εκτέλεσε με άψογο τρόπο τα σενάρια που δόθηκαν στους διαγωνιζόμενους λίγες μόλις ώρες. Τα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ήταν από πιο απλά, όπως μία περίπτωση ανακοπής αλλά και πιο σύνθετα όπως η διαχείριση μαζικού ατυχήματος σε σχολείο από αναθυμιάσεις.

Στους συμμετέχοντες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς κατάφεραν να τερματίσουν από τους πρώτους σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό με πολλές απαιτήσεις, αφήνοντας στο περιθώριο χώρες που θεωρούνται πολύ πιο προωθημένες σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εσύ, τα 40 σου πώς θα τα ζήσεις;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εσύ, τα 40 σου πώς θα τα ζήσεις;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ