2016-05-31 08:55:44
Φωτογραφία για Θα πάθετε πλάκα! Πόσα θα πάρουν Rob Kardashian και Blac Chyna για την ΠΡΩΤΗ φωτογραφία του μωρού τους;;;
Η Μπλακ Τσάινα και ο Ρομπ Καρντάσιαν είναι πρόθυμοι να κλείσουν συμφωνία με περιοδικό, για τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών του μωρού τους που αναμένεται να γεννηθεί το φθινόπωρο, εφόσον το ποσό ανταποκρίνεται σε αυτό που έχουν ζητήσει.

Αναφέρεται ότι ο Ρομπ και η Μπλακ θέλουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το TMZ, που πήρε τη συγκεκριμένη πληροφορία από τα φωτογραφικά πρακτορεία.

Ωστόσο, μέρος της συμφωνίας θα είναι και μια αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς και πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο Ρομπ και η Μπλακ θα πρέπει ακόμα να αποκαλύψουν κάποιο πιπεράτο μυστικό της οικογένειας Καρντάσιαν.

Το ίδιο ποσό με το ζευγάρι είχε πάρει η Τζέιμι Λιν Σπίαρς και η Νικόλ Ρίτσι, καθώς έλαβαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια για τις πρώτες φωτογραφίες με τις κόρες τους.

Αυτό όμως δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τα χρήματα που πήραν η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι και ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί... που πήραν 6 εκατ. δολάρια και 11 εκατ. δολάρια αντίστοιχα για τα πρώτα πλάνα των διδύμων τους.

- See more at: http://newsone.gr/lifestyle/1024505-romp-karntasian-tha-pari-1-ekat-dol-gia-tin-1i-fotografia-tou-morou-tou#sthash.nQjnMK5u.dpuf
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ