2016-05-31 12:08:08
Φωτογραφία για Λάτρης της Κρήτης ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν – Ποιο είναι το μειονέκτημά του νησιού
Λάτρης της Κρήτης δηλώνει κι επίσημα ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν, Ραμάν Μουσταφάγεφ όπως ο ίδιος ανέφερε κατά την διάρκεια της παρουσίασης των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Κρητικής και Αζερικής παράδοσης.

Ο κ. Μουσταφάγεφ βρέθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης και συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν μίλησε για την αγάπη που έχει στο νησί λέγοντας ότι με κάθε ευκαιρία κατεβαίνει στην Κρήτη.

Μάλιστα, ανέφερε ότι οι κάτοικοι του Αζερμπαϊτζάν έχουν την ίδια αγάπη για την Κρήτη η οποία βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών τους για τις διακοπές τους.

«Ένα από τα μειονεκτήματα που έχει η Κρήτη ως προς την χώρα μου είναι ότι δεν υπάρχει απευθείας πτήση. Παλαιότερα που υπήρχε απευθείας πτήση στα Χανιά οι αφίξεις των κατοίκων της χώρας μου ήταν διπλάσιες απ’ ότι τώρα», επεσήμανε ο κ. Μουσταφάγεφ.

Την ίδια ώρα ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν μιλώντας στον Σταύρο Αρνουατάκη ανέφερε ότι «η χώρα μας είναι ανοιχτή σε συνεργασία για την προώθηση προϊόντων» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε όλες τις πόρτες και τα παράθυρά μας ανοιχτά για να υπάρχουν επαφές με την Κρήτη».


Οι εκδηλώσεις

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις Κρητικής και Αζερικής παραδοσιακής μουσικής, χορού αλλά και θεάτρου, κουκλοθεάτρου και παντομίμας πραγματοποιεί στην Κρήτη η Περιφέρεια Κρήτης και η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρη 1 Ιουνίου στσα Χανιά (Φρούριο Φιρκά), Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Ρέθυμνο (Φρούριο Φορτέτσα), Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Ηράκλειο (Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης») και Σάββατο 4 Ιουνίου στη Σητεία (Φρούριο Καζάρμα).
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ