2016-05-31 15:38:57
Φωτογραφία για Aυτό είναι το γραφείο με τους καλύτερους ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της Ελλάδας! Τι τους κάνει ξεχωριστούς όμως;
Οι ντετέκτιβ στην Ελλάδα με μεγάλη εμπειρία είναι μετρημένοι ίσως στα δάκτυλα του ενός χεριού. Για να μπορέσει κάποιος να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα, χρειάζεται απίστευτες γνώσεις, τεράστια εμπειρία και συνεχή σχολεία στο εξωτερικό, όπου εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε θέματα παρακολούθησης και τεχνογνωσίας. Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Α. & Π. ΠΕΛΕΚΑΣΗΣ λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα από το 1982 με άδεια από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και είναι από τα λίγα γραφεία που διακρίνονται για την αυστηρή εχεμύθεια που διαθέτουν, την άριστη οργάνωση που έχουν και τα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρουν.

Αναλαμβάνουν όλες τις υποθέσεις βασιζόμενοι στην εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία τους με τους πελάτες που ζητάνε την βοήθειά τους σε θέματα που αφορούν:

1. Επαγγελματικά αθέμιτους ανταγωνισμούς

2. Προστασία ανηλίκων από ναρκωτικά

3. Εύρεση οφειλετών


4. Στοιχεία για δικαστική χρήση

5. Ηλεκτρονική προστασία από υποκλοπές και παρακολουθήσεις

6. Συνοδείες υψηλών προσώπων

7. Οικογενειακές υποθέσεις

8. Κληρονομικά

9. Εύρεση εξαφανισθέντων ατόμων

10. Αντι - παρακολούθηση

11. Ταυτοποίηση DNA

...αλλά και οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί όπως χαρακτηριστικά γράφουν στο site τους εδώ: pelekasis.gr.

Τι κάνει ξεχωριστό όμως το συγκεκριμένο γραφείο;

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουν, είναι ο πλέον κατάλληλος και αξιόπιστος ώστε να τους βοηθάει να φέρνουν εις πέρας κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν ότι βαθμό δυσκολίας και αν έχει.

Διαθέτουν δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσεως GPS και επίσης αντιπαρακολουθητικά συστήματα για προστασία από υποκλοπές, όπως συσκευές σάρωσης, για ανίχνευση και απενεργοποίηση πομπών, καμερών, συσκευές προστασίας τηλεφωνικών υποκλοπών, anti-GPS systems, τηλεφωνικά κέντρα κλειστού κυκλώματος κ.α.

Εγγυώνται την επιτυχία σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουν γι αυτό πληρώνονται μετά το πέρας των υποθέσεων.

Τα γραφεία Α. & Π. ΠΕΛΕΚΑΣΗΣ βρίσκονται στο Σύνταγμα επί της οδού Πεντέλης, αρ. 5. Για ότι πρόβλημα σας απασχολεί, μικρό ή μεγάλο, εμπιστευτείτε την εμπειρία των 30+ ετών που διαθέτουν. Καλέστε τους για ραντεβού στο 210 3216100 ή στο 6932 766342 (κος Παναγιώτης Πελεκάσης). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ