2016-06-01 23:59:05
Φωτογραφία για ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ: Παραιτήθηκε απο τον διορισμό της στο Δήμο και παραμένει Δημοτική σύμβουλος!
Την τιμά η απόφασή της -Προτίμησε την θέση της Δημοτικής Συμβούλου απο τον διορισμό στο Δήμο

-Η κα Αφροδίτη Μπουμπούλη παράτησε σίγουρο μισθό, σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση σε μία περίοδο που υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση, δεν αποδέχτηκε το διορισμό της σαν υπάλληλος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και προτίμησε να παραμείνει δημοτική σύμβουλος.

Επιπλέον προσωπικό δέχεται ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας καθώς ξεπάγωσαν οι προσλήψεις απο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που είχε γίνει απο τον συνενωμένο Δήμο Μεδεώνος το 2009.

Ηδη πριν μερικές εβδομάδες ορκίστηκαν σε θέσεις Μηχανικού και Ηλεκτρολόγου στο δήμο Ακτίου δυο δημότες της περιοχής. Πριν λίγες μέρες ορκίστηκαν δυο ακόμα υπάλληλοι στην κατηγορία Γενικών Καθηκόντων. Ανάμεσα στους διορισμένους ειναι και η Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Αφροδίτη Μπουμπούλη η οποία ήταν στους επιτυχόντες με τη διαφορά οτι δεν αποδέχθηκε την θέση και προτίμησε να ασκεί χρέη δημοτικού συμβούλου καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ του αιρετού αξιώματος και της θέσης της δημοτικής υπαλλήλου!........
. Όπως πληροφορηθήκαμε η κα. Μπουμπούλη θεώρησε πως θα ήταν προσβολή στους συνδημότες της που την εξέλεξαν πρώτη σε σταυρούς στην Ενότητα Μεδεώνος απο τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης να προτιμήσει το διορισμό στο Δήμο καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των δυο ιδιοτήτων όπως ορίζει ο Καλλικράτης!

Η θέση πάει λοιπόν αυτοδίκαια στον πρώτο επιλαχών απο το διαγωνισμό και δεν επέρχονται αλλαγές στην ομάδα του κ. Φερεντίνου καθώς αν αποδέχονταν τον διορισμό η κα. Μπουμπούλη τη θέση της καταλάμβανε ο πρώην Αντιδήμαρχος Κ. Στούπας!

Απο την εξέλιξη αυτή διαφαίνεται ξεκάθαρα πως η κα Μπουμπούλη υπηρετεί με ανιδιοτέλεια το θεσμό της αυτοδιοίκησης και σε κάθε περίπτωση τιμά την ψήφο των συμπολιτών της!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ