2016-06-07 06:53:13
Φωτογραφία για Συγκλονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος για το θάνατο της 16χρονης κόρης του! Βοηθήστε παιδιά με ειδικές ανάγκες αντί για στεφάνια
- Η 16χρονη Νίκη "έσβησε" σήμερα στο νοσοκομείο

- Είχε πάθει εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και νοσηλευόταν στην εντατική

- Αύριο (Σήμερα) στις 17.00 στον Αγιο Ανδρέα το τελευταίο αντίο στο αγγελούδι

- Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την δωρεά οργάνων που ήταν επιθυμία των γονιών

- Αντί στεφάνων η οικογένεια ζητά να δοθούν τα χρήματα σε οργανώσεις και κέντρα για παιδιά

Σήμερα έπεσε η αυλαία του δράματος για την οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου, που εδώ και ημέρες, προσευχόταν για ένα θαύμα. Για να γίνει καλά η 16χρονη Νίκη. Όμως το θαύμα δεν έγινε... Το κορίτσι άφησε την τελευταία πνοή του, μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο. Σε μια ανάρτηση στο Twitter, ο Νίκος Νικολόπουλος γράφει για κόρη του λόγια καρδιάς και ζητάει αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για τα παιδιά:

Νωρίτερα, με ένα συγκινητικό tweet, ο Νίκος Νικολόπουλος και η Τασία Μανωλοπούλου -γονείς άλλων τριών παιδιών- ανακοίνωσαν στα social media την απώλεια του παιδιού τους. 


Η μητέρας της έγραψε:

Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη .... Ειμαι πολυ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...εισαι η Νικη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα

Το ποστ αυτό της γυναίκας του ανέβασε στο twitter και ο πατέρας της Νίκης, Νίκος Νικολόπουλος.

Το Σάββατο, 28 Μαΐου, η 16χρονη Νίκη αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Από εκείνη τη στιγμή το κορίτσι πάλευε για τη ζωή του στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένεια προσευχόταν για ένα θαύμα.

Οι ιδιαιτερότητες της 16χρονης Νίκης και η δωρεά οργάνων

Παρά τις απίστευτα δύσκολες στιγμές, οι γονείς της 16χρονης Νίκης, αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες να δωρίσουν τα όργανά της. Οι γονείς βρήκαν τη δύναμη και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα. Μια πράξη με δύναμη ψυχής και από τους δύο γονείς που υπέφεραν για το κοριτσάκι τους. Τον "άγγελό" τους, όπως ο ίδιος ο βουλευτής αποκαλούσε την 16χρονη κόρη του, η οποία είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην οικογένεια, αφού ήταν ένα παιδί με αυτισμό. Η μητέρα της μάλιστα, είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

 Σε δική του ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο Νίκος Νοκολόπουλος, είχε μιλήσει για την απόφαση της οικογένειας, να δωρίσει τα όργανα της 16χρονης Νίκης.

 Το τελευταίο αντίο στη Νίκη θα πούν αύριο (σήμερα) στις 17.00 στον Αγιο Ανδρέα της Πάτρας όλοι όσοι αγαπούσαν εκείνη και την οικογένειά της. Ήδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της δωρεάς οργάνων του παιδιού που ήταν επιθυμία των γονιών του.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Ta-sygkinitika-logia-toy-Nikoy-Nikolopoyloy-gia-to-thanato-tis-16xronis-koris-toy-Voitheia-sta-paidia-anti-stefanon/626058
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ