2016-06-07 07:10:08
Φωτογραφία για Θα πάθετε πλάκα! Άραβας πλήρωσε 4,3 εκατομμύρια ευρώ για μια πινακίδα!
Είναι γνωστό ότι οι Άραβες όταν είναι πλούσιοι δεν ξέρουν πού και πώς να ξοδέψουν τα χρήματά τους Είναι επίσης γνωστό ότι οι περισσότεροι από αυτούς αρέσκονται να δείχνουν τον πλούτο τους και να προκαλούν με τις επιλογές τους.

Παράδειγμα τα πολλά supercars που κυκλοφορούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί λοιπόν έγινε πρόσφατα μια δημοπρασία για αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων, αριθμοί που είναι μοναδικοί και ο κάτοχός τους μπορεί να τους κρατήσει επ’ άπειρον.

Στη δημοπρασία αυτή λοιπόν οι Άραβες έβγαλαν τα μπλοκ επιταγών και πλήρωναν χρυσάφι για να αποκτήσουν πινακίδες με αριθμούς που θα τους έκαναν να ξεχωρίζουν στο δρόμο.

Αποκορύφωμα ένας κύριος ονόματι, Arif Ahmad Al Zarouni, ο οποίος πλήρωσε 4,3 εκατ. ευρώ (!) για να αγοράσει μια πινακίδα με τον αριθμό «1».

«Την ήθελα όσο τίποτα και θα πλήρωνα όσο-όσο για να την αποκτήσω», δήλωσε, δείχνοντας το μέγεθος της νοοτροπίας που περιγράφουμε παραπάνω.

Συνολικά στη δημοπρασία βγήκαν 60 πινακίδες με τον αριθμό «12» να πωλείται αντί 490.000 ευρώ και τον αριθμό «22» για 499.000 ευρώ. Δεν μάθαμε ποτέ αν δημοπρατήθηκε πινακίδα με τον αριθμό «0» και αν ναι ποιο ήταν το ποσό που δόθηκε για χάρη της. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επικίνδυνο βανάκι VW Transporter
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Επικίνδυνο βανάκι VW Transporter"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ