2012-05-15 09:13:29
Φωτογραφία για «ΝΑΥΑΓΕΙ» ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ...
Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια και μάλιστα, χωρίς ο λόγος να είναι οικονομικός! Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, πλέον πάνε προς ενεργοποίηση του Plan B, με στροφή στις λύσεις από Ισπανία Ενώ όλα έδειχναν πως σήμερα ή το αργότερο αύριο (16/05), το θέμα της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού θα τελείωνε με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, η υπόθεση φαίνεται πως πήρε αρνητική τροπή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/05)!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος φερόταν ως το απόλυτο φαβορί για ν’ αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των ερυθρόλευκων, μίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκαλύπτοντας του δύο πράγματα, τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στον «ισχυρό» άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ!

Συγκεκριμένα, ο Ντομίνγκος διεμήνυσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι αφενός δεν δέχεται να έρθει στην Ελλάδα με λιγότερους από 7 ή ακόμα και 8 συνεργάτες δικής του επιλογής – ο Ολυμπιακός δεχόταν να πληρώσει το πολύ 3 συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού – κι αφετέρου και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για το «ναυάγιο», αποκάλυψε ότι δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την πρώην του ομάδα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας!


Ο 43χρονος προπονητής έχει, απομακρυνθεί μεν από τον πάγκο των Λουζιτανών, φαίνεται, όμως, ότι το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί ακόμα (προφανώς για οικονομικούς λόγους), με αποτέλεσμα να εισπράττει ακόμα χρήματα από την διοίκηση της Σπόρτινγκ και παράλληλα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τις «ζέβρες» προκειμένου να βρεθεί μία «χρυσή τομή» στο θέμα της αποζημίωσής του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τελευταίο γεγονός φαίνεται πως εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος «ενοχλήθηκε» κυρίως από τον χαρακτήρα του Ντομίνγκος συνειδητοποιώντας ότι η δική του φιλοσοφία δεν ταιριάζει με αυτήν του Πορτογάλου προπονητή…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν δίστασε να… τινάξει στον αέρα μία συμφωνία, από την οποία έλειπαν απλώς οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί, όπως όλα έδειχναν, κρίνοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έκανε για τον σύλλογο!

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται πλέον να ενεργοποιήσουν το plan B και να προχωρήσουν στις εναλλακτικές λύσεις, με προπονητές από την Ισπανία.

Πρώτος στη λίστα φαίνεταο να είναι ο Μίτσελ, ενώ σε περίοπτη θέση φιγουράρουν τα ονόματα των Χουάν Μαρτίνεθ της Λεβάντε και Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ της Ράγιο Βαγιεκάνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ