2012-05-15 09:30:24
Φωτογραφία για «PLAN B»... ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Το «plan b» θα ενεργοποιήσει από σήμερα, κιόλας, ο Ολυμπιακός μετά την αρνητική τροπή που πήρε η περίπτωση του Ντομίνγκος Πασιένσια. Οι ερυθρόλευκοι στρέφονται σε άλλες ισπανικές λύσεις, με πρώτη αυτή του Μίτσελ.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Ντομίνγκος Πασιένσια και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αναφορικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρόλευκων από τον Πορτογάλο, κατέληξαν, τελικά, σε «ναυάγιο».

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, ο Πορτογάλος ζήτησε 7-8 συνεργάτες, δικής του επιλογής, ενώ το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρόλο που οι δρόμοι τους χώρισαν τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν έχει λυθεί ακόμα, προφανώς για οικονομικούς λόγους.

Αυτά τα δύο δεδομένα που παρουσίασε ο Πασιένσια δεν άρεσαν καθόλου στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, ουσιαστικά, έβαλε τέλος στις συζητήσεις. Ο οσχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να ενεργοποιήσουν το φάκελο με το «plan b». Σε αυτό υπάρχουν τα ονόματα των Μίτσελ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Χουάν Μαρτίνεθ της Λεβάντε και Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ της Ράγιο Βαγιεκάνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για... ναυάγιο με Ντομίνγκος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για... ναυάγιο με Ντομίνγκος!
Δύο ληστείες σε 5 λεπτά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο ληστείες σε 5 λεπτά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ