2016-06-13 13:54:52
Φωτογραφία για Πρώην ερωμένη του Μοχάμεντ Άλι θα πουλήσει ερωτική ταινία με τον ίδιο!
Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυα των ανά τον κόσμο θαυμαστών για τον θάνατο του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι και μια πρώην σύντροφός του έρχεται να αποκαλύψει ότι κρατά στα χέρια της ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Η 70χρονη σήμερα Barbara Mensah έδωσε συνέντευξη στην βρετανική Daily Mirror, αμέσως μετά τον θάνατο του Μοχάμεντ Άλι και, μεταξύ πολλών αποκαλύψεων για την 20χρονη ερωτική τους σχέση, αποκάλυψε ότι στενός φίλος του διάσημου πυγμάχου της έχει εμπιστευτεί μια ερωτική ταινία με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Άλι την οποία η ίδια σκέφτεται να πουλήσει για 100.000 δολάρια.

Η Mensah δήλωσε ότι γνωρίστηκε με τον μποξέρ το 1967, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και ο Μοχάμεντ Άλι ήταν παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του, Belinda Boyd. H γυναίκα απέκτησε με τον Άλι μια κόρη, την Kiiursti Mensah για την οποία υποστηρίζει ότι έχει κάνει τεστ πατρότητας και έχει αποδειχθεί ότι είναι παιδί του πυγμάχου. Η γυναίκα τόνισε ότι είχε 20 χρόνια σχέση με τον θρυλικό μποξέρ και εκείνος την σεβόταν και την παρουσίαζε ως σύζυγό του, αν και ήταν ήδη παντρεμένος.


Όσο για την ερωτική ταινία που έχει στα χέρια της και σκοπεύει να πουλήσει η πρώην σύντροφος του Μοχάμεντ Άλι δήλωσε ότι η ταινία γυρίστηκε μετά από τα περίφημα «gumbo parties», τα οποία διοργάνωνε ο πυγμάχος μετά από κάθε αγώνα και στα οποία συμμετείχαν λίγοι καλοί φίλοι του και αρκετά όμορφα κορίτσια.

Η 35χρονη κόρη της Mensah είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι διατηρούσε καλές σχέσεις με τον πατέρα της μέχρι το 1986, όταν εκείνος παντρεύτηκε την τελευταία σύζυγό του Lonnie, που όπως η κόρη του ισχυρίζεται, ήταν η αιτία να διακοπούν οι σχέσεις με τον πατέρα της. Η πρώην σύντροφος του πυγμάχου ανέφερε ότι εκείνος είχε αδυναμία στα όμορφα κορίτσια, άσχετα αν ήταν παντρεμένος ή όχι και δήλωσε ότι, τουλάχιστον, οκτώ εκδότες την «πολιορκούν» για να τους αποκαλύψει λεπτομέρειες από τον ζωή της στο πλευρό του Μοχάμεντ Άλι με στόχο να εκδώσουν βιβλίο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ