2016-06-15 23:32:10
Φωτογραφία για Γκιουλέκας: Είναι καιρός να αποκτήσει ο απανταχού Ελληνισμός λόγο στα τεκταινόμενα της πατρίδας μας
Τριαντάλεπτη ραδιοφωνική παρουσία είχε σήμερα, Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στον παγκόσμιο ρ/σ "Φωνή της Ελλάδας" Μεταξύ άλλων ο Κ.Γκιουλέκας αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να δοθεί το δικαίωμα ψήφου στους απόδημους Έλληνες.

"Ο απανταχού Ελληνισμός δεν μπορεί παρά να νιώθει και πρέπει να νιώθει τον σύνδεσμο με το εθνικό κέντρο, με την Ελλάδα μέσω κάποιων σημαντικών πρωτοβουλιών, όπως το νομοσχέδιο που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία προκειμένου να τους δοθεί το δικαίωμα ψήφου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

"Γι αυτό καταθέσαμε το εν λόγω νομοσχέδιο. Προκειμένου να δώσουμε στον απανταχού Ελληνισμό το δικαίωμα ψήφου και να νιώθει κάθε Έλληνας, σε όλο τον κόσμο, ότι η μητέρα Ελλάδα τον βλέπει ως έναν ενεργό πολίτη.

Πλέον υπάρχουν τα μέσα και έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα πολλών αδελφών μας που θέλουν να έχουν λόγο στα τεκταινόμενα της πατρίδα μας.

Περιμένουμε ακόμη από την κυβέρνηση να μας απαντήσει επί του κατατεθέντος νομοσχεδίου και να προχωρήσει επιτέλους η διαδικασία", τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.

"Παράλληλα είναι απαραίτητη και η ανασυγκρότηση του Συμβουλίου του Αποδήμου Ελληνισμού, της φωνής των απανταχού Ελλήνων. Όχι μόνο των αποδήμων αλλά και των Ελλήνων που ζουν στις πατρογονικές τους εστίες, τη Βόρειο Ήπειρο, την Κωνσταντινούπολη, τον Εύξεινο Πόντο", κατέληξε ο βουλευτής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΜΠΙΡΤΣ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΜΠΙΡΤΣ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ