2016-06-16 11:22:34
Φωτογραφία για Απίστευτο! Είχε 20.000 ευρώ στο αμάξι και σε 5 λεπτά... έκαναν φτερά
Τα χρήματα έκαναν φτερά σε χρόνο ρεκόρ - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας...

Μέρα μεσημέρι «χτύπησαν» οι δράστες της κλοπής 20.000€, που μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο του Πύργου, κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να παραβιάσουν το τζάμι και να αρπάξουν το τσαντάκι που είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Το περιστατικό, συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 12.00 χθες το μεσημέρι (15-06-2016) επί της οδού Μανωλοπούλου στον Πύργο, με τους άγνωστους δράστες να «χτυπούν διάνα», καθώς μέσα σε λίγα λεπτά, διέρρηξαν το όχημα και αφαίρεσαν το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι άγνωστοι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον, παρά το γεγονός πως το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κεντρική οδό της πόλης και ενώ ο ιδιοκτήτης είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, παραβίασαν το παράθυρο του οδηγού και μέσα από το αυτοκίνητο, άρπαξαν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το συνολικό ποσό των 20.000 ευρώ, από εισπράξεις που είχε κάνει ο 30χρονος αντιπρόσωπος και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου να διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑΝΓΚ... ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΙΑΝΓΚ... ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ