2016-06-16 18:38:12
Φωτογραφία για Ο δρόμος ο... λιγότερο ταξιδεμένος, στα Τρίκαλα (και λίαν επικίνδυνος)
Κι όμως υπάρχει ένας δρόμος μερικών χιλιομέτρων στα Τρίκαλα (... που οδηγεί από το τίποτα στο πουθενά!), με 4 λωρίδες κυκλοφορίας, διαχωριστικό κι όμως λίαν επικίνδυνος στο «φινάλε» του.

Ο λόγος για το πρώτο τμήμα της νέας ε.ο. Τρικάλων-Πύλης, από τον Καραβόπορο μέχρι τους Γόμφους, στον οποίο κινούνται... μετρημένα στα δάχτυλα οχήματα καθημερινά, καθώς «δεν βολεύει», μιας και ξεκινάει από το τίποτα και καταλήγει στο... πουθενά, σε κάτι χωράφια στις παρυφές των Γόμφων. Μοιάζει με τον... λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο στα Τρίκαλα, γιατί ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι στην καθημερινότητα των πολιτών, αν δεν ολοκληρωθεί και δεν φτάσει μέχρι την Πύλη (... που σε ορίζοντα 5ετίας τουλάχιστον, δεν πρόκειται να φτάσει).

Παρόλα αυτά ο δρόμος αυτός παραμένει λίαν επικίνδυνος καθώς στο «τελείωμά» του στη συμβολή με την παλιά εθνική στους Γόμφους καταγράφονται καθημερινά ατυχήματα, αρκετά εκ των οποίων σοβαρά τους τελευταίους μήνες. Το trikalavoice.gr  έχει αναδείξει δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν το ζήτημα και το ζητούμενο είναι να λάβουν άμεσα πρωτοβουλίες οι αρμόδιοι πριν έχουμε... χειρότερα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ