2016-06-17 07:41:37
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Μαχαίρωσε το 10χρονο παιδάκι μέσα στο λεωφορείο γιατί είχε προηγούμενα με τον πατέρα [video]
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα φρικιαστικό βίντεο με την απόπειρα δολοφονίας ενός 10χρονου αγοριού μέσα σε αστικό λεωφορείο της Κίνας. Ο Wei Wei βρισκόταν στο δρόμο για το σχολείο όταν ένας άνδρας τού επιτέθηκε με μανία, μαχαιρώνοντάς τον 12 φορές!

Ο οδηγός μάλιστα του λεωφορείου ήταν αυτός που σταμάτησε το δολοφονικό αμόκ του δράστη, ο οποίος - σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα - είχε λογομαχήσει με τον πατέρα του παιδιού που εργάζεται ως ταμίας σε νοσοκομείο της πόλης Yiyang, στην επαρχία Hunan, και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τον εκδικηθεί.

Εξοργίστηκε όταν του είπε ότι δεν δικαιούνταν πλήρη οικονομική κάλυψη της νοσηλείας του και ως εκ τούτου δεν θα του επιστρεφόταν κάποιο ποσό από το νοσοκομείο Yuejiaqiao, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, αφού δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στους εργαζομένους Ο 10χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Μετά από τρεις ώρες χειρουργείου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ωστόσο θα υποβληθεί σε τουλάχιστον δύο ακόμη επεμβάσεις όταν η υγεία του εμφανίσει βελτίωση.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ