2016-06-17 14:47:06
Φωτογραφία για Χωρίς photoshop: Η 48χρονη Τζούλια Ρόμπερτς με μπικίνι στη Χαβάη [photos]
Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Τζούλια Ρόμπερτς να γυρίζει την μια ταινία μετά την άλλη, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για τον άνδρα... της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Ντάνι Μόντερ, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά!

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την 48χρονη ηθοποιό και τον 47χρονο κινηματογραφιστή σύζυγό της, να απολαμβάνουν ρομαντικές διακοπές στη Χαβάη, ανανεώνοντας τον έρωτά τους μετά από 14 χρόνια γάμου.

Εκτός πάντως από τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον σύζυγό της, η Ρόμπερτς επιδόθηκε και στην άλλη της μεγάλη αγάπη το σερφ.

Οι παπαράτσι την τσάκωσαν την ώρα που έβγαινε από την θάλασσα, και όπως βλέπετε στις αρετουσάριστες φωτογραφίες, μετά από τρία παιδιά, η 48χρονη σταρ διατηρεί αξιοζήλευτες αναλογίες, έχοντας ελάχιστες ατέλειες.

Να αναφέρουμε τέλος, πως παρά το δημοσίευμα του «Τhe National Enquirer» πριν από περίπου ένα μήνα που υποστήριζε ότι η Ρόμπερτς είναι τυφλή από το ένα μάτι ενώ η υγεία της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ), στις φωτογραφίες από την απόδραση της στη Χαβάη, βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο, μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, όρεξη και ζωή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ