2016-06-18 22:29:11
Φωτογραφία για Σοβαρές καταγγελίες προς τον Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας
Πολύ σοβαρές καταγγελίες για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια καταγγέλλουν με την παρακάτω επιστολή του η Ένωση Αστυνομικών Φθιώτιδας ΠΡΟΣ

Τον Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας.

KOIN.

1. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος.

2. Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

3. Διοικήσεις Αξιωματικών.

4. Μέλη της Ένωσης μας.

Κύριε Διευθυντά,

Η Ένωσή μας, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε την 15-06-2016 με τους υπηρετούντες στο Τμήμα Μεταγωγών & Δικαστηρίων Λαμίας συναδέλφους μας, θα ήθελε να σας μεταφέρει τον προβληματισμό και την δυσαρέσκεια τους, για την μη επίλυση μέχρι σήμερα των κάτωθι ζητημάτων:

Της έλλειψης συνεργείου καθαρισμού, που έχει ως αποτέλεσμα την συσσώρευση απορριμμάτων και ακαθαρσιών εντός των χώρων των κρατητηρίων, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τόσο των ιδίων όσο και των κρατουμένων.


Της μη λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού, η οποία σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαριότητας και τις υψηλές θερμοκρασίες των καλοκαιρινών μηνών, δημιουργεί μία αφόρητη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση των κρατουμένων.

Της μη λειτουργίας του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που έχει ως αποτέλεσμα την δυσχερή επιτήρηση των χώρων των κρατητηρίων.

Της έλλειψης ενός (1) δεύτερου περιπολικού οχήματος, με το οποίο θα δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούνται τόσο οι απαιτούμενες συνοδείες, όσο και τυχόν έκτακτες μεταγωγές για πρώτες βοήθειες στο Γ.Ν.Λαμίας.

Σας καλούμε λοιπόν, στο μέρος που άπτεται της αρμοδιότητάς σας, να μεριμνήσετε για την άμεση επίλυση των ως άνω ζητημάτων, τα οποία τυγχάνουν μείζονος σημασίας για την ομαλή λειτουργία της ως άνω Υπηρεσίας.

Τέλος δηλώνουμε ρητά ότι, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια διασφάλισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και εξεύρεσης λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΟΥΜΑΝΑΣ Απόστολος
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ