2016-06-19 10:24:08
Φωτογραφία για Ξεκινάει διαδικασία προσλήψεων για την πλήρωση 80 θέσεων
Health view.gr

Υπεγράφη χθες, από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό η έγκριση για την έναρξη των διαδικασιών που αφορούν στην πλήρωση 80 θέσεων διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» - Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης, στο κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.ΘΕ.Α.)και στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.).

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για: 25 θέσεις στον ΟΚΑΝΑ, 35 θέσεις στο ΚΕΘΕΑ, 12 θέσεις στο ΨΝΑ- 18 ΑΝΩ και 8 θέσεις στο ΨΝΘ. Η διαδικασία προσλήψεων θα υλοποιηθεί από τους ίδιους τους φορείς με προσκλήσεις ενδιαφέροντος που θα δημοσιοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με την απόφαση αυτή εντείνεται η προσπάθεια να στηριχθούν οι αποδυναμωμένες, τα τελευταία χρόνια, δημόσιες δομές που δραστηριοποιούνται στην υποστήριξη και θεραπεία εξαρτημένων ατόμων στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια, προκειμένου να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ