2016-06-19 22:40:10
Φωτογραφία για H φωτογραφία με την “transformer” αλλαγή λαμπτήρων στην Κέρκυρα που έχει γίνει viral!
«Ποια amst..» λέει η γνωστή διαφήμιση της δημοφιλούς μπίρας. Στην περίπτωση μας θα μπορούσαμε να πούμε «Ποια τεχνολογία» Ο λόγος για την αλλαγή τον λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού στην παραλιακή Ρόδας Αχαράβης. Πρωί Σαββάτου 18 Ιουνίου και όσοι βρίσκονται στην παραλία, αντικρίζουν την πατέντα του αιώνα στον χώρο πυλώνων φωτισμού. Η καρότσα του φορτηγού σε πλήρη ανάπτυξη και η σκάλα ως μέσω στήριξης του τεχνικού/ηλεκτρολόγου.

Μπροστά στο δαιμόνιο των ελλήνων καμία εργασία δεν είναι αδύνατη. Για όλα υπάρχει η λύση, έστω και αν προκαλείται φόβος και τρόμος στους αποσβολωμένους θεατές του φαινομένου.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν… Από χιουμοριστικά, μέχρι επικριτικά τόσο για τον κίνδυνο άσο και για την εικόνα που δίνουμε ως νησί.

Εμείς θα μείνουμε στο χιουμοριστικό της υπόθεσης και ελπίζουμε να μην δούμε την ίδια ταχτική και στις κεραίες του Παντοκράτορα Για την ιστορία, ο δήμος Κερκυραίων έχει αναθέσει την εργασία σε εργολάβο, ο όποιος προφανώς είναι ατρόμητος…
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ