2016-06-19 23:00:46
Φωτογραφία για ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ... ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Από αύριο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο Ρέντη προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν.

Τη Δευτέρα (20/6) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων για την αγωνιστική περίοδο 2016-’17, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια τόσο νωρίς, λόγω των υποχρεώσεων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (26 ή 27 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι).

Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες του Θρύλου θα περνούν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στο Metropolitan και στο Ρέντη, ανά δυάδες. Το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει, με πτήση τσάρτερ, για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας. Μετά την άφιξή της εκεί, θα μεταβεί στο Λάνγκεφελντ όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (οι προπονήσεις στο τοπικό γήπεδο).

Την 1η Ιουλίου η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα επιστρέψει, ξανά με πτήση τσάρτερ, από το αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ, στη βάση της. Στις 6 Ιουλίου θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες και από εκεί θα μεταβεί στο Γκενκ, όπου θα κάνει προπονήσεις συνεχίζοντας την προετοιμασία της (δεύτερο στάδιο). Για τις προπονήσεις του εκεί ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει το προπονητικό κέντρο της Γκενκ. Στις 16 Ιουλίου η αποστολή των πρωταθλητών θα επιστρέψει στην Ελλάδα.


Μέχρι στιγμής, οι ερυθρόλευκοι έχουν προγραμματίσει έξι φιλικά παιχνλιδια γι’ αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου η ομάδα να καταστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί ένα ακόμη ματς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ