2016-06-20 09:24:11
Φωτογραφία για Η νέα επικίνδυνη μόδα: Βγάζουν καρχαρίες έξω από τη θάλασσα για να βγάλουν... selfies! [video]
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην παραλία Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας, στην Καραϊβική. Τουρίστες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, δύο ναυαγοσώστες και μέλη από το προσωπικό παρακείμενου ξενοδοχείου, μπήκαν στην θάλασσα και τράβηξαν έξω έναν μπλε καρχαρία που κολυμπούσε στα ρηχά.

Η ομάδα των τουριστών με την βοήθεια των υπόλοιπων αντρών τράβηξαν με σχοινιά το άτυχο ζώο και όταν το έβγαλαν στην άμμο τοποθέτησαν γύρω από τον λαιμό και το στόμα του ένα σωσίβιο. Όταν ακινητοποίησαν εντελώς το μισοπεθαμένο, πλέον, ζώο πόζαραν δίπλα του για να βγάλουν selfies.

Όταν το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πολλοί ήταν οι χρήστες που χαρακτήρισαν την ενέργεια αυτών των ανθρώπων «αηδιαστική». Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Hard Rock, μέλη του οποίου συμμετείχαν στον απαράδεκτο βασανισμό του καρχαρία, δήλωσε πως η επιχείριση θα λάβει αυστηρά μέτρα για αυτά τα άτομα.

Οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων καταδίκασαν το περιστατικό και συμβούλευσαν τους τουρίστες να απέχουν από τέτοιες συμπεριφορές που ενέχουν κινδύνους για ανθρώπους και ζώα.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ