2016-06-20 09:35:13
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο... ΜΠΑΡΙΟΣ!
Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπάριος, μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Sport24radio 103,3 για το Copa America Centenario, την Εθνική Ουρουγουάης και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά είπε:

Για το Copa America: “Φέτος ήταν διαφορετική η διοργάνωση, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων. Η ομάδα της πατρίδας μου η Ουρουγουάη ήταν κουρασμένη και δεν ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση. Ωστόσο η Κολομβία, το Μεξικό και η Αργεντινή είναι ομάδες που μπορούν να πάρουν το Κύπελλο”.

Για την Εθνική Ουρουγουάης: "’Έχουμε τον Σουάρες, τον Καβάνι και άλλους καλούς παίκτες. Έχουμε την τελευταία δεκαετία μεγάλους παίκτες στην Εθνική ομάδα και καλό προπονητή. Όπως είπε και ο Σέρχιο Μαρκαριάν, στην Ουρουγουάη αρχίζουν τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο από μικρά παιδιά και σε αυτό οφείλεται η επιτυχία της Εθνικής. Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα, να υπάρχει πρόγραμμα, να ξεκινούν τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο από μικρά και να έχουν τον χρόνο να αγωνιστούν και να αποκτήσουν εμπειρία”.


Για τον Λουίς Σουάρες: “Για εμάς στην Ουρουγουάη είναι ο καλύτερος παίκτης των τελευταίων ετών. Τον γνωρίζουμε από τις μικρές εθνικές ομάδες. Θέλει πάντα να κερδίζει και κυνηγάει το γκολ. Είναι καλό παιδί”.

Για τις αναμνήσεις του από την άφιξη του στην Ελλάδα το 1985 για λογαριασμό του Ολυμπιακό: “Ο κόσμος φώναζε συνθήματα. Θυμάμαι τον Πειραιά και το παλιό Καραϊσκάκη. Τότε ήταν στην ομάδα ο Αναστόπουλος ο Μητρόπουλος, ο Κασδοβασίλης, ο Αρβανίτης, ο Μίχος. Πρόεδρος ήταν ο κύριος Νταϊφας. Ήμασταν σαν μια οικογένεια. Ήταν τα καλύτερα μου χρόνια μακριά από την Ουρουγουάη”.

Αν έχει κρατήσει επαφές με ανθρώπους από την Ελλάδα: “Πέρασα πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα. Έχω κάνει φίλους. Ακόμη και στον Λεβαδειακό πέρασα καλά. Έχω επαφές με τον Κασδοβασίλη, με τον Φωτίου, με τον Αναστόπουλο. Μιλάω με πολλούς ποδοσφαιριστές, με τους οποίους αγωνίστηκα μαζί”.

Για κάτι που θυμάται έντονα από τις χρονιές που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό: “Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο που φώναζε το όνομά μου. Ο κόσμος με αγάπησε και ας μην ήμουν καλός σε όλα τα παιχνίδια”.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Περίπου 15 χρόνια από όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό, βρέθηκα στην Ελλάδα και επισκέφτηκα στην μπουτίκ στο Καραϊσκάκη για να αγοράσω κάποια πράγματα και ο κόσμος με γνώρισε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού, επειδή με γνωρίζει ακόμη και τώρα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός ήταν σαν δεύτερο σπίτι για εμένα και την οικογένειά μου. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να συνεχίσει να αγαπάει την ομάδα με τον ίδιο τρόπο. Από ελληνικές ομάδες υποστηρίζω τον Ολυμπιακό και εύχομαι να είναι πάντα η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ