2016-06-20 15:16:07
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Τζιχαντιστής επαινεί τον Ομάρ Ματίν και προειδοποιεί για χτύπημα στο Euro 2016!
Σε ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο Αμερικανός τζιχαντιστής επαινεί τον μακελάρη του Ορλάντο που σκότωσε 49 ανθρώπους σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Στο βίντεο ο Abu Ismail Amriki εκφράζει την υποστήριξή του στον Omar Mateen, με κυβερνητικές ωστόσο υπηρεσίες να αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως το Ισλαμικό Κράτος βοήθησε ή κρύβεται πίσω από την μια αιματηρή μαζική σφαγή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Abu Ismail Amriki επαινεί τον Omar Mateen ως ευσεβή μουσουλμάνο μέσω του οποίου ο Αλλάχ τιμώρησε τους εχθρούς του. Μιλά αγγλικά, φορά στρατιωτική στολή, κρατά όπλο στα χέρια και αναφέρεται σε μια επιχείρηση "έκπληξη" κατά τη διάρκεια του Euro 2016 που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία.

Χρησιμοποιεί το σλόγκαν "δεν ευθύνεστε παρά μόνο για τον εαυτό σας" ενώ στο βίντεο εμφανίζονται φωτογραφίες του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα, του μακελάρη Omar Mateen και της αιματηρής μαζικής σφαγής. Στο τέλος του βίντεο αναφέρει πως η Αμερική βρίσκεται σε πόλεμο με όλους τους μουσουλμάνους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ