2016-06-21 00:49:15
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΒΑΣΩ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΛΑΝ!
Η Βάσω Βουγιούκα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Ουκρανή Όλγα Καρλάν που βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα της Παγκόσμιας Κατάταξης, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και με αμφισβητούμενο τελευταίο χτύπημα (13-15), φτάνοντας μια ανάσα από τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Εμφάνιση που αφήνει… υποσχέσεις ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, ήταν συγκλονιστική στον πολύ δύσκολο αγώνα που έδωσε κόντρα στην κορυφαία αντίπαλό της. Στο παιχνίδι όπου διεκδικούσε την πρόκριση στους «8» η Βάσω Βουγιούκα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων. Με εμφάνιση παγκοσμίου επιπέδου η Βάσω είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε μια ανάσα από μια θρυλική νίκη!

Πέρασε άνετα στους «16», «άγγιξε» την πρόκριση στους «8»

Νωρίτερα είχε αποκλείσει την Άννα Ιβανίσκανκα στη φάση των «32»
. Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Βουγιούκα ξεκίνησε ιδανικά στην αναμέτρηση με την Άννα Ιβανίσκανκα προηγήθηκε με 4-11, 5-12 και έφτασε στην τελική επικράτηση με 5-15, σφραγίζοντας την πρόκριση για τους «16». Εκεί τέθηκε αντιμέτωπη με την Ουκρανή Όλγα Καρλάν η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο3 της Παγκόσμιας Κατάταξης (ενώ από το 2012 μέχρι το 2014 βρισκόταν στο Νο 1). Στον πολύ δύσκολο αυτό αγώνα η Βάσω ξεκίνησε πολύ δυνατά και είχε το προβάδισμα (8-7) μέχρι που ισοφάρισε η Ουκρανή σε 8-8. Ωστόσο η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια συνέχισε την εντυπωσιακή εμφάνιση και προηγήθηκε εκ νέου με 10-8 για να ισοφαρίσει ξανά η Καρλάν σε 10-10. Η συγκλονιστική παρουσία της Βάσως δεν σταμάτησε εκεί καθώς προηγήθηκε ξανά με 12-10. Σε εκείνο το σημείο όμως ξεκίνησε η προσπάθεια αντεπίθεσης της Όλγα Καρλάν που μετέτρεψε με ένα σερί 4-0 το 12-10 σε 12-14. Η Βάσω αρνήθηκε να…παραδώσει τα «όπλα», μείωσε σε 13-14 αλλά τελικά η αντίπαλός της έφτασε στη νίκη με 13-15 με το τελευταίο χτύπημα ωστόσο να καταλογίζεται λανθασμένα υπέρ της αντιπάλου της ενώ ήταν εμφανέστατα υπέρ της Βάσως Βουγιούκα η οποία κατέλαβε τελικά την 14η θέση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ