2016-06-21 16:29:09
Φωτογραφία για ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΜΕΣΩ... ΠΟΓΚΜΠΑ!
Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη εμφανίζεται η Νάπολι, αν ο Πολ Πογκμπά φύγει από τη Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας πάρει τον Μάρεκ Χάμσικ από τους «παρτενοπέι».

Οι εμφανίσεις του διεθνή μέσου του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, κυρίως στο Champions League, έκαναν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Όπως γράφει η SportDay, μια από αυτλες ετοιμάζεται να.... κινηθεί για την απόκτηση του Φορτούνη μετά από μία σειρά εξελίξεων που θα υπάρξουν στην Ιταλία.

Ο λόγος για τη Νάπολι, αφού ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους είναι αρκετά πιθανό φέτος να αφήσει το Τορίνο και εκείνη με τη σειρά της να προχωρήσει για τον Μάρεκ Χάμσικ των «παρτενοπέι».

Στην κορυφή της λίστας των Ναπολιτάνων, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, βρίσκεται το όνομα του διεθνή μεσοεπιθετικού των ερυθρόλευκων και για χάρη του σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, πρόκειται για μία πρόταση που δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τρικαλινού μέσου είχαν ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει με μία εξαιρετική πρόταση. Κάτι που σημαίνει για πάνω από 15 εκατ. Ευρώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ