2016-06-21 18:56:19
Φωτογραφία για ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ... ΚΑΠΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ!
Στέφανος Καπίνο και Γιάννης Γιαννιώτας, είναι δυο ποδοσφαιριστές που σε αυτή την προετοιμασία του Ολυμπιακού, έχουν πολλά να αποδείξουν.

Από τη μια ο διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, κι από την άλλη ο μέσος των ερυθρόλευκων, που θέλει να κερδίσει μια θέση, όχι απλά στο ρόστερ, αλλά και στα… πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Αμφότεροι γνωρίζουν καλά ότι το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι το παν για έναν ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πάει καλά η σεζόν. Γι’ αυτό, επέλεξαν και οι δυο να βρίσκονται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού από την πρώτη μέρα και δεν έκαναν χρήση του δικαιώματός τους για μια εβδομάδα άδεια παραπάνω, λόγω εθνικής.

Καπίνο και Γιαννιώτας ταξίδεψαν στην Αυστραλία με την Εθνική Ελλάδας στις αρχές Ιουνίου και έτσι οι καλοκαιρινές τους διακοπές άρχισαν αργότερα απ’ ό,τι για τους περισσότερους συμπαίκτες τους. Παρόλα αυτά η αποφασιστικότητά τους να αποδείξουν την αξία τους μέτρησε περισσότερο.

Να θυμίσουμε ότι το δικαίωμα για μια εβδομάδα άδεια περισσότερο αξιοποίησαν οι επίσης διεθνείς Ντα Κόστα, Ζντιέλαρ, Μανιάτη, Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ