2016-06-21 22:41:12
Φωτογραφία για “Ατρόμητος Νέας Ζωής – Μεταμόρφωσης” - Kέρδισε εντυπώσεις με οδηγό τις αρχές του αθλητισμού και συνεχίζει
Το αθλητικό επίπεδο στην ευρύτερη  περιοχή  Δήμου Μεταμόρφωσης  είναι αισθητά αναβαθμισμένο  τα τελευταία χρόνια Σε αυτό  έχει συμβάλει αρκετά  και η δραστηριοποίηση του αθλητικού συλλόγου “Ατρόμητος Νέας Ζωής – Μεταμόρφωσης”

Ο σύλλογος από τότε που ενεργοποιήθηκε  έδωσε αθλητική πνοή στην περιοχή.

Η ανδρική ομάδα κατάφερε με την πρώτη της παρουσία στην Γ΄ Ε.Π.Σ.Α να είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Πέρα όμως από την συμμετοχή της στο ανδρικό πρωτάθλημα της Γ΄Ε.Π.Σ.Α μπόρεσε και υλοποίησε άμεσα  τον βασικό της στόχο να δημιουργήσει τμήματα υποδομών.

Έτσι με την πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι υπεύθυνοι  ακαδημιών του συλλόγου ο Α.Ο  παρουσίασε ανταγωνιστικές ομάδες την σεζόν που ολοκληρώθηκε στις κατηγορίες  Junior και παιδικού πρωταθλήματος.

Η συνεργασία των τμημάτων υποδομών  με την Ανδρική  ομάδα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και για την επόμενη περίοδο.


Στην ανδρική ομάδα επίσης θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν το τεχνικό επιτελείο και στόχος είναι να υπάρξει μια ενίσχυση του δυναμικού της με 2-3 καλούς ποδοσφαιριστές ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα.

Βασική προτεραιότητα είναι πλέον η βελτίωση των υποδομών  κάτι για το οποίο  οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πάρει υπόσχεση από την δημοτική αρχή ότι θα γίνει το την επόμενη χρονιά

Η σημερινή  διοίκηση έχει κρατήσει για  οδηγό τις αρχές του αθλητισμού (την συμμετοχή, την ομόνοια, την ισότητα, την συνεργασία, την  άμιλλα , την κοινή προσπάθεια )

Η ίδια πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναδειχθούν πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος, προσφέροντας υψηλό θέαμα στον φίλαθλο κόσμο και να αισθάνονται ασφαλείς για τον ποδοσφαιρικό τους μόχθο μέσα σε ένα καθαρό παιχνίδι.

Η ίδια πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναδειχθούν πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος, προσφέροντας υψηλό θέαμα στον φίλαθλο κόσμο και να αισθάνονται ασφαλείς για τον ποδοσφαιρικό τους μόχθο μέσα σε ένα καθαρό παιχνίδι.

Στέλνει μήνυμα  πόσο όμορφο είναι να χαμογελάμε όλοι μαζί  με τις επιτυχίες μας ή να πικραινόμαστε με τις αποτυχίες όλοι μας μαζί και πάντως να πορευόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Εκτός όμως από τις αθλητικές δραστηριότητες ο σύλλογος είχε και έντονη κοινωνική δράση καθώς συμμετείχε ενεργά σε διάφορες  εκδηλώσεις.

Τέλος την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουνίου στο γήπεδο 5Χ5 δεξαμενής , θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των ακαδημιών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ