2016-06-22 21:24:19
Φωτογραφία για Ο Ρονάλντο κράτησε ζωντανή την Πορτογαλία
Ο Ρονάλντο κράτησε ζωντανή την Πορτογαλία με δυο φοβερά γκολ απέναντι στην πολύ καλή Ουγγαρία, σε ένα από τα καλύτερα, μέχρι στιγμής ματς του EURO, που τελείωσε 3-3. Στο 19' η Ούγγροι κέρδισαν κόρνερ και από τη λάθος απομάκρυνση του Νάνι η μπάλα έφτασε στον Γκέρα, ο οποός με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε το Ρουί Πατρίσιο. Στο 42' ο Κριστιάνο πέρασε κάθετη πάσα για τον Νάνι κι αυτός εκτέλεσε αστραπιαία για το 1-1.

Το φάουλ του Τζούτζακ στο 47΄ βρήκε στο τείχος και ξεγέλασε τον Πατρίσιο για το 2-1. Άμεση απάντηση από τον Ρονάλντο και τι απάντηση! Η σέντρα του Ζοάο Μάριο βρήκε τον σταρ της Ρεάλ στη μικρή περιοχή και αυτός σημείωσε το γκολ του Euro με τακουνάκι! Η Ουγγαρία προηγήθηκε πάλι όταν ο Τζούτζακ εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε στο τείχος και στην επαναφορά επιχείρησε το διαγώνιο σουτ που βρήκε στον Νάνι για να ξεγελάσει τον Πατρίσιο. Η Πορτογαλία όμως βρήκε άμεσα την απάντηση όταν ο Κουαρέσμα σέντραρε ο Ρονάλντο με το κεφάλι νίκησε τον Κίραλι για το 3-3! Η Ουγγαρία με το αποτέλεσμα αυτό πέρασε πρώτη και θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του Ε΄ομίλου και η Πορτογαλία τερμάτισε τρίτη, πίσω από την εκπληκτική Ισλανδία, που κέρδεισε 2-1 την Αυστρία
. Κροατία - Πορτογαλία και Αγγλία - Ισλανδία τα ζευγάρια στη φάση των "16" .Η Ισλανδία ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αυστρία. Ο Άρνασον πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση πλαγίου κι ο Μπόντβαρσον με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η απάντηση από πλευράς Αυστρίας ήρθε στο 60ο λεπτό, όταν ο Σεπφ έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 93' η Ισλανδία πήρε προβάδισμα κόντρα στην Αυστρία. Στην αντεπίθεση, ο Τραούστασον με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ