2016-06-23 10:32:51
Φωτογραφία για Συγκλονιστική ιστορία! Πριν από έξι χρόνια ήταν σε ακινησία λόγω ατυχήματος και τώρα αξίζει 500.000.000 δολάρια!
Αυτή τη στιγμή, η Lisa Falzone είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Εξι χρόνια πριν, βρισκόταν σε ακινησία εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος που είχε στη μέση της.

Η Falzone, 25 ετών τότε, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, είχε μεγάλα όνειρα, αλλά λίγο χρόνο για να τα πραγματοποιήσει.

«Μου έφερε τύχη», είπε η Falzone Mashable για τον τραυματισμό. «Πάντα ήθελα να ξεκινήσω μια επιχείρηση, αλλά η εξεύρεση χρόνου ενώ εργαζόμουν για κάποιον άλλο, ήταν δύσκολη».

Η εταιρεία αυτή που θα κατέληγε να είναι συν-ιδρυτής χάρη στον τραυματισμό της, η Revel Systems, είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους νέους παίκτες στην αγορά point-of-sale, σε ανταγωνισμό με τους όμοιούς της Square και ShopKeep, μια παγκόσμια αγορά αξίας περίπου 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η επιτυχία αυτή έχει οδηγήσει την Falzone να σκεφθεί την πιθανότητα η Revel να μπει στο Χρηματιστήριο. Η εταιρεία έχει ήδη επιτύχει αποτίμηση ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει συγκεντρώσει από τις αγορές 100 εκατομμύρια δολάρια. Αν η Revel παραμείνει σε καλό δρόμο, η Falzone θα μπορούσε να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα έχει οδηγήσει μια εταιρεία από την αρχή μέχρι ένα IPO αξίας 1 δισ. δολαρίων.

Hταν κάτι που η Falzone δεν μπορούσε καν να ονειρευτεί το 2010. Eμεινε κλινήρης για ένα χρόνο. Ήταν τότε που η Falzone άδραξε την ευκαιρία για να καταλήξει στο επιχειρηματικό εγχείρημα, την Revel Systems. «Hξερα ότι ήταν μια τεράστια ιδέα», είπε η ίδια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ